İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uysal, Kadir Topbaş'ın ustalık eserin dediği Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Pr
Meral Akşener'in genel başkalığını yürüttüğü İYİ Parti'den art arda istifa haberleri gelmeye başladı.
Pakistan'ın Belücistan eyaletinin başkenti Kuetta'da düzenlenen intihar saldırısında Polis Müfettiş Yardımcısı Hamid Şakil'in de aralarında olduğu 3 kişi hayatını kaybetti.
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bir ortaokulda eğitim gören öğrencinin oyun oynarken bahçedeki Atatürk büstü ile duvar arasına sıkışan başı, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından
Irak siyasetinde referandum sonrası oluşan dengeler, öteden beri baskılara ve ayrımcılığa maruz kalan Türkmenler için de önemli gelişmelere kapı araladı.
Space X ile Tesla’nın CEO’su Elon Musk, sürpriz Ankara ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu. Masada yerli otomobil, uydu teknolojileri ve yatırım vardı. Teknoloji dehası Musk’ın
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Türkiye'nin teknoloji alanında da dünyayla yarışır hale gelmesi için çalışıyoruz. Bu yüzden ülkemize katkısı olacağına inandığımız herkese kapılar�
Bu sabah güne 3.87 civarında başlayan dolar/TL gün içinde en yüksek 3.9009 seviyesini test ettikten sonra saat 17:40 itibarıyla 3.88 liradan işlem görmeye başladı.
Eski AK Parti Mersin milletvekili Nebi Bozkurt, vefat etti. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, TBMM Genel Kurulunda, Bozkurt'un vefatını duyurdu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin "Hiçbir şekilde ilave imar artışı olmadan yapılacak." dedi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Erdoğan'ın Elon Musk'ı kabulünde Türksat 5A ve 5B uydularının uzaya fırlatılmasının yanı sıra elektrikli otomobil meselesi, sürdürülebilir enerj
Başbakan Yıldırım, ABD temasları kapsamında yarın Başkan Yardımcısı Pence ile görüşecek. Görüşmede birçok başlık gündeme getirilecek.
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Haluk Ulusoy, görevinden istifa etti.
Suudi Arabistan’da yolsuzluk soruşturmalarında ikinci dalga gözaltıların başladığı belirtildi.
Saadet Partisi Genel Başkanı, Fatih Erbakan'ın parti kurma girişimiyle ilgili "Kendi girişimleridir" dedi.