Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağılı jandarma özel harekat timleri, Nazimiye İlçesi'ne bağlı bağlı Büyükyurt ve Dokuzkaya bölgelerinde 1 haftadan bu yana sürdürdükleri operasy
Türkmen Milletvekili Niyazi Mimaroğlu, "Merkezi yönetimin kararlarını uygulamaya koymaması sebebiyle Kerkük il meclisini lağvetmek için 74 milletvekilinin imzasını topladık." dedi.
Ankara Valiliği, IKBY'nin bağımsızlık referandumuna ilişkin bir otelde düzenlenmesi planlanan konferansın yapılmasını yasakladı.
Hayır, inanmıyorum, diye bağırdım adeta, Siz Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı olamazsınız! Hoyratlığıma karşı nezaketiyle Niye ki? diye sordu sakince. Tebessümü daha da
Irak Müslüman Alimler Birliği, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı bağımsızlık referandumunu reddettiklerini bildirdi.
FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun avukatı Çelik'in, 2014'te YARSAV'a 17 bin lira bağış yaptığı ortaya çıktı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Ankara Büyükelçisi Faik Bagirov'u geri çağırdığı açıklandı.
İzlanda Başbakanı Bjarni Benediktsson'un pedofiliden hüküm giyen biriyle bağlantısı olduğu iddiaları üzerine ülkedeki koalisyon hükümeti bölündü ve çöktü.
IKBY Başkanı Mesud Barzani, ABD ve koalisyonun Kürdistan bağımsızlık referandumunu erteleme karşılığında yaptıkları öneriyi reddettiklerini duyurdu.
İspanya hükümeti, bağımsızlık için kolları sıvayan Katalonya özerk yönetiminde yapılan temel hizmetlerin harcamalarını geri almak istiyor. Madrid yönetimi Katalan yetkililerin bu karar
ITC lideri Erşad ve BBP Genel Başkanı Destici, IKBY'nin aldığı bağımsızlık referandumu kararını değerlendirdi.
Azerbaycan'da 'FETÖ bağlantısı' suçlaması ile tutuklanarak 3 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan önde gelen muahliflerden Faig Amirov serbest bırakıldı.
Fransa'nın eski Erbil başkonsolosu Frederic Tissot, bağımsızlık referandumunu erteleyebileceği belirtilen Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani'ye hitaben attığı twee
Türkçülük özellikle Selânik merkezlidir. Ömer Seyfettin ve arkadaşlarının çıkardıkları Genç Kalemler dergisi çevresinde bunun felsefi ve edebî boyutu başlıyor. Selanikte Yahudiler
Bağımsızlık referandumu isteyen Katalonya ile buna karşı çıkan İspanya devleti arasında gerilim yükselmeye başladı.