Ben tarihin bir referans olduğunu söylüyorum, ancak bu sadece beni bağlamaz. Zira Allah Teâlâ, insanlığın yürüyüş yasalarını ve ilkelerini anlayabilmemiz için tarihi hakem kabul eder v
SETA Avrupa Araştırmaları Direktörü Bayraklı, "Türkiye ile Almanya arasındaki temel sorunun nedenini iki ülkede yaşanan dönüşüme bağlıyorum" yorumunda bulundu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın, Arif Emecen'i görevden almasının ardından, İETT Genel Müdürlüğü'ne vekaleten atanan isim Dr. Ahmet Bağış oldu. Atama, kurumun
Herhalde, kabul edilmelidir ki, hangi inanç ve ideolojiye bağlı olursa olsun, her sistemde, Allah’ın insanların derûnuna yerleştirdiği vicdan denilen hazineyi harekete geçirip, onu ölçü a
ABD'de Flynn depremi! Beyaz Saray eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael T. Flynn'in, Rusya'nın ABD seçimlerine müdahalesiyle ilgili Başkan Donald Trump'ın hukuk ekibiyle bilgi paylaşmama ka
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'le görüşmesinin ardından basına açıklamalarda bulundu.
Kazakistan'da kan verme istatistiklerini arttırmak için, kan bağışı yapacak olanlara çekilişle iPhone teklif edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İSEDAK oturumunun ardından Azerbaycan muhabirinin Karabağ hakkındaki sorusuna cevap verdi.
Koreli çocuk oyuncu Seol, "Dışarıda yemek yemedik ve böylece para biriktirdik. Biriktirdiğimiz parayı da yardım yapmaya karar verdik. Yardım yapmaya bundan sonra da devam edeceğim." dedi.
İstanbul’da Bağcılar'da gece saatlerinde, bir kafeye giren yüzleri maskeli ve silahlı 8 kişi içeride bulunanlara ateş açtı.
Rusya, 2017 sonundan itibaren Rusya'ya bağlı askeri polis gücünün Suriye'den çekileceğini açıkladı.
Akülü engelli aracı kullanan Akın, arkadaşının iki engelli oğlunun tekerlekli sandalyesini halatla kendi aracına bağlayarak gezdiriyor.
Irak İçişleri Bakanı Kasım el-Araci, IŞİD'in ülkede askeri olarak bittiğini belirtti.
Rusya, Rus Tu-22M3 tipi uzun menzilli bombardıman uçaklarının Suriye'nin Deyrizor kentine bağlı Ebu Kemal yakınında bulunan terör örgütü IŞİD mevzilerini bombaladığını bildirdi.
Kremlin Sözcüsü Peskov, Cumhurbaşkan Erdoğan, Putin ve Ruhani arasında gerçekleşecek Soçi'deki zirvenin 'Suriye Halkları Kongresi'nden bağımsız olacağını belirtti.