Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile ortak gerçekleştirdiği basın toplantısı sırasında uyuklamasını değerlendiren Rus psikoterapist L
FETÖ'ye ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu g�
Kommersant gazetesi, Rusya'nın Türkiye'ye S-400 hava savunma sistemi teknolojisinin transfer edilmesi için anlaşmakta aceleci davranmayacağını yazdı.
Çocuğunuzun tembel bir birey olmasının sebebi siz olabilirsiniz.
Başbakan Yıldırım Bağdat'a ziyaret gerçekleştirecek.
Şanlıurfa'da Gülmezyüz ile Sarıtaş aileleri arasındaki husumet barışla son buldu.
İlk kez Meral Akşener'e yakın olduğu düşünülmeyen bir şirket tarafından içinde Akşener'in de olduğu çalışma gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan İş Forumu'nda Kanal İstanbul projesi için ''büyük ihtimalle bu yıl sonu veya 2018 başı gibi temelini atacağız'' dedi.
İskoçya Ulusal Partisi (SNP) Genel Başkan Yardımcısı Angus Robertson, İskoçya'nın Birleşik Krallık'tan ayrılması için yeni bir referandum yapılacağını söyledi.
Kahire Ceza Mahkemesi, İhvan'ın önde gelen isimlerinden Abdulmaksud'un da aralarında olduğu 8 sanık hakkında idam cezası verdi
Hollanda'da bomba alarmı nedeniyle geniş güvenlik önlemleri alındı.
Güvenlik güçleri Kuzey Irak'tan gelip Mersin'de eylem için hazırlanan 4 PKK'lı teröristi yakaladı. Edirne'de de Yunanistan'a kaçmaya çalışan aralarında sözde Ağrı il sorumlusunun da ol
Bingöl Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan Zazaca 5. sınıf ders kitabı Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) onaylandı.
Almanya'nın Stuttgart kentinde üzerinde PKK elebaşı Öcalan'ın fotoğraflarının bulunduğu otobüsle gezen PKK'lılar, polis korumasında stand açtılar.
Uluslararası Para Fonu(IMF), Türkiye'nin 2017 ve 2018 yılları için büyüme beklentisini yükseltti.