Kofi Annan, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve Myanmar hükümetinden Arakanlı Müslümanların yurtlarına dönmeleri için gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.
Irak Ordusu, Kerkük’ü işgal eden Peşmerge'ye 48 saat süre tanırken, 700 PKK'lının daha şehre girdiği iddia ediliyor.
Kenya'nın Turkana eyaletinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir yatılı okula gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu 6'sı öğrenci, 7 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Filistin Ulusal Uzlaşı Anlaşması hakkında yazılı bir açıklama yaptı.
Türkiye’nin Kırım’dan gelen gemilere yasak koymasını değerlendiren Rus Senatör Klintseviç, bunun dostça olmayan bir eylem olduğunu kaydetti.
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla başlayan Bülent Ecevit tartışmasına eşi Rahşan Ecevit'ten cevap geldi.
Tuzhurmatu'da bulunan Haşdi Şabi ile Peşmerge Güçleri arasında ateşkes ilan edildi.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş,Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele ilçesinde yapılacak olan Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nin yeni binasının temel atma törenine katıldı.
İnönü Üniversitesinde, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Gıda ve Beslenme ile Kanser Çalışma Grupları tarafından organik ürünler ve sağlık konulu 'Gıda Güvenliği' sempozyumu düzenl
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Ekim Salı günü Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın davetlisi olarak Polonya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
BAE’nin başını çektiği ambargocu ülkeler 5 ayda kendilerine boyun eğmeyen Katar’a yönelik dış kaynaklı yeni operasyonlar için harekete geçti.
İstanbul'da, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında teröristler yapılacak terör faaliyetlerini itiraf ettiler.
Barzani'ye yakınlığıyla bilinen cep telefonu operatörüne saldırı düzenlendiği bilgisine ulaşıldı.
Başbakan Binali Yıldırım'ın Bağdat'a yapacağı ziyaret ertelendi.
Muharebe alanının yoğun iletişim ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla geliştirilen Korhan, modern orduların görev ihtiyacını en iyi şekilde karşılayabilecek.