İranlı General Kasım Süleymani'nin, Halepe bağlı Han Tuman beldesinde bir odada generallerle katliam planı üzerinde çalışırken çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Süleymaninin Hal
Petrol fiyatlarının hızlı düşüşü nedeniyle büyük bir ekonomik kriz yaşayan ve siyasi kaosun eşiğine gelen Venezuela için Arjantin, Şili ve Uruguay'dan diyalog çağrısı geldi.
Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'tan Suriye'deki çatışmalarla ilgili bir itiraf geldi. Nasrallah, kayıplarının çok fazla olduğunu belirtti.
İHH İnsani Yardım Vakfı Pendik Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Özgür Kudüs, Mavi Marmara' programı büyük ilgi gördü.
Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, bugün kabul edilen dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin anayasa değişikliğinin, 'demokrasi standartlarından geriye doğru büyük bi
ABD'nin son Şam Büyükelçisi Robert Ford, Kürdistan'ın 5 yıl içerisinde bağımsızlığı ilan edeceğini söyledi.
Rusya-İran-Esad ittifakı, şehri tümüyle kuşatmak için tüm güçleri ile Suriyenin en büyük ikinci kentine saldırıyor.
Sudan Devlet Başkanlığı Sözcüsü İzzeddin, Devlet Başkanı Beşir'in ABD'nin Hartum Büyükelçiliği'ne vize başvurusunda bulunduğunu bildirdi.
Bir gün ülkelerin birinde, arama kurtarma ekipleri, bir dağın karanlık bir vadisinde, sabaha karşı altı ceset buldular. Cesetler küllenmiş bir ateşin etrafındaydı. Donarak ölmüşlerdi.
Stalin döneminde gerçekleştirilen Tatar sürgünü ve katliamını Ukrayna'nın başkenti Kiev'de anan Tatar toplumunun gösterisinde Rusya'ya tepki büyüktü.
Ülkenin batısında 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi
AB Temsilcisi Büyükelçi Hansjörg Haber, '13 Mayıs günü basına ifade ettiği sözler' çerçevesinde 17 Mayıs Salı günü Bakanlığa çağrıldı.
Ermenistan-Azerbaycan arasında yaşanan çatışmalar sonucu Azerbaycan 2 bin hektardan daha fazla araziyi Ermeni işgalinden kurtardı.
O yüzden 16 insanın toplam 60 kg kalmış cenazelerinin kaldırıldığı gün HDPliler sevinç içinde Mecliste selfieler çektirerek dokunulmazlıklarının kaldırılmasını kutluyorlardı.
''Afrikanin en büyük ekonomisine ve nüfusuna sahip Nijerya büyük güçlerin ilgisini yoğunlaştırdığı bir ülke. ABD, Fransa ve İngiltere ülke üzerindeki nüfuzlarını artırmak için