İstanbul Valiliği, bugün Beyazıt'ta yapılması planlanan toplantı ile yürüyüşün uygun bulunmadığını açıkladı.
AK Parti Asgari Ücret Tespit Komisyonunu’nda bu yönde karar alınması için taraf olacak. Ancak eğer bu olursa sadece asgari ücretliler değil tüm ücretliler kazançlı çıkacak.
Müslüman Kardeşler, Ankara'daki bombalı saldırıyla ilgili Türkiye'ye taziyelerini iletti...
Demirtaş, bugün yaptığı açıklamada halkı sokağa dökmeye yönelik herhangi bir açıklamasının olmadığını ve ortaya çıkması durumunda istifa edeceğini söyledi. 50’den fazla insan�
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde duvar üzerinde bez parçasına sarılı şekilde 11-12 yaşlarında bir erkek çocuk cesedi bulundu.
Ankara'daki saldırının ardından siyasi partiler seçim mitinglerinin bazılarını iptal etti. AKP cuma gününe, CHP perşembe mitingine kadar seçim yapmayacak. MHP İzmir mitingini iptal etti,
PKK'nın Suriye kolu PYD'nin silahlı gücü YPG, 'ABD öncüğündeki koalisyonun talebi üzerine', bazı Arap aşiretler ve Süryani gruplarla yeni bir oluşum kurduğunu açıkladı. Aşiretler, AB
Ankara'daki saldırıda hayatını kaybeden kişinin cenazesinin üzerine PKK bayrağı örtülmek istenince, oğlu karşı çıkarak 'Babam onlar yüzünden öldü' dedi.
Havaların soğumasıyla birlikte ateşkes ilan eden PKK, üyelerinin geri çekilmesi için çağrı yaptı. Örgüt kış hazırlıkları için her yıl bu dönemlerde tek taraflı ateşkes ilan ediy
Irkçılar, Almanya'nın Doğu Saksonya eyaletinde, mültecileri bulamayınca onlara yardım eden gönüllülere ve polise saldırdı.
Cemaate yakın bazı kanalların, Tivibu, Digiturk ve Turkcell TV'den sonra bugün itibarıyla Kablo TV ve Teledünya platformlarından da çıkarıldığı ortaya çıktı.
İran Devrim Muhafızları komutanı Ali Caferi, Devrim Muhafızları Suriye sorumlusu Hüseyin Hamedani’nin cenazesinde yaptığı konuşmada Suriye’de zaferin yakın olduğunu söyledi.
İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ta sürüklenen cenaze ile ilgili 2 personelin görevden alındığını duyurdu.
HDP, yaptığı yazılı açıklamada 'Gelin birlikte hayatı durduralım' çağrısı yaptı.
Rus devlet doğalgaz şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Aleksey Miller, Ukrayna'ya bugünden itibaren gaz göndermeye başladıklarını duyurdu.