Diyarbakır'da öldürülen Hüda Par'lı Aytaç Baran cinayetiyle ilgili hazırlanan iddianamede PKK'lı iki sanığa müebbet hapis cezası talep edildi
ski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 7 Haziran seçimlerine ilişkin, '4-5 ay evvel bir arıza oldu. O arızadan herkes derslerini aldı.' dedi
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye 70 milyon dolarlık 'akıllı bomba' paketinin satılmasını onayladı. Amerikan Kongresi 15 gün içinde satışı iptal yönünde bir karar almazsa 1000 '
PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H, Diyarbakır’daki bazı okulların çıkışlarında bildiri dağıtarak öğretmenleri tehdit ettiği iddia edildi.
1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili seçimlerindeki sandıklar saat kaçta açılacak? İşte detaylar...
Azerbaycan'da 1 kasım tarihinde yapılacak seçimler öncesinde hükümet tarafından düzenlenen operasyonda kanunsuz dinleme suçundan 15 istihbarat çalışanı gözaltına alındı
Koza İpek Medya Grubu'na kayyum atanmasıyla Kanal Türk ve Bugün TV'nin yayınlarının kesilmesinin ardından Bugün ve Millet gazetelerinin basımı da durduruldu.
Yunanistan’ın Midilli adasına geçmek isteyen sığınmacıları taşıyan beş tekne alabora oldu. Kazalarda en az yedi çocuk hayatını kaybetti.
Kolombiya hükümeti ile ülkede faaliyet gösteren FARC grubu arasında üç yıldır süren barış görüşmelerinde son safhaya gelindi
Teröre karşı savaşıyoruz,ayakta kalmak için savaşıyoruz,halkımızı korumak için savaşıyoruz gibi palavralara artık inandırmazsınız.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koza İpek Grubu'na kayyum tayiniyle ilgili değerlendirme yaptı: Acaba neden kayyum tayin edildi? Bunun üzerinde iyi düşünülmesi lâzım.
Taliban, Afganistan yakınlarında Pazartesi günü meydana gelen ve bölgede 400’e yakın kişinin ölümüne yol açan 7,5 büyüklüğündeki depremin vurduğu bölgeyi ele geçirdi.
İpek Medya Grubu'nun yazılı bölümüne atanan kayyum yöneticileri Bugün ve Millet Gazetesi'nin 29 Ekim'de yayınlanmamasına karar verdi.
Şırnak’ın Silopi ilçesinde, PKK tarafından kazılan hendeğe tuzaklanan bomba, polisin geçişi sırasında patlatıldı.
Hava sıcaklıkları ile nem oranındaki artışın ve doğal felaketlerdeki sıklığın, Arap Yarımadası’ndaki ülkeleri 2070 yılına doğru yaşanmaz hale getirebileceği bildirildi.