Rusya'ya ait 1 adet SU-34 uçağı dün saat 11.46'da Türkiye hava sahasını ihlal etti. İhlal sonrası Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve bağlı Amasya, Ankara,Balıkesir, Diyarbakır ve Malatya a
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suudi Arabistan ziyareti kapsamında Kral Selman bin Abdulaziz ile görüştü. Başbakan resmi görüşme öncesi de Suudi Arabistanlı yatırımcılarla bir araya geldi
Independent gazetesinin Ortadoğu muhabiri Patrick Cockborn, Suriye'de dengelerin Esad yönetimi lehine değiştiğini ve Kürtlerin Türkiye sınırını ele geçirmek üzere olduğunu söyleyerek "E
Son iki yılda 10 binden fazla göçmen çocuğun kaybolduğunu açıklayan Europol, çocukların pek çoğunun seks şebekelerinin eline düşmüş olabileceğini belirtti.
Diyarbakır ve bölgede yaşanan olayları incelemek ve rapor hazırlamak üzere MHP bölgeye bir heyet gönderdi.
Nazarbayev, ekonomideki sıkıntıyı aşmak için dolara umut bağlamak yerine toparlanmayı planlıyor
Diyarbakır ve Orta Doğu'da yaşanan gelişmeler hakkında, 24 TV yorumcusu, gazeteci-yazar İlhami Işık, Star.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu.
İran Devrim Muhafızları Milis Teşkilatı Komutanı Tuğgeneral Nakdi, Cumhurbaşkanı Ruhani'nin İtalya ve Fransa ziyaretini, Hamaney'in 'direniş ekonomisinin hançerlenmesi' olarak değerlendir
Manisa'nın merkez Şehzadeler İlçesi'ndeki CHP binasında geçtiğimiz günlerde hizmete giren mescide karşı bazı parti üyelerinin başlattığı laiklik nöbeti devam ediyor. Nöbete öncülü
Suriye Geçici Hükümeti Sağlık Bakanı Cuma: “Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD’ye destek konusunda Rusya ve ABD anlaştı. Her iki taraf da PYD’yi güçlendiriyor ama baş
Rusya'nın Suriye'nin Lazkiye kentinden fırlattığı balistik füze Halep'in Azez ilçesinde boş araziye düştü.
Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde meydana gelen ve ölenlerin olduğu patlamada yaralanan 6 kişi tedavi için Kilis'e getirildi.
KKTC Dışişleri Bakanlığı, müzakere sürecinin daha fazla zaman kaybedilmeden en kısa sürede neticelenmesi için Kıbrıs Türk tarafının üzerine düşeni yaptığını bildirdi.
Polonyalı gaz şirketinin Rusya’ya olan bağımlılığını azaltmak için Norveç’e uzanan bir doğalgaz boru hattı inşa etmeyi planladığı bildirildi.
Sur'da bulunan tarihi Ulu Cami'de cuma namazı çıkışında vatandaşlar terör örgütü PKK'ya, HDP'ye ve kazılan hendeklere tepki gösterdi.