Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit aileleri ve gazilerle iftar programında terörü bir kez daha lanetledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili yasayı onayladı.
Milli Gazete'de Muhammed Ali ile ilgili bir yazı kaleme aldı.
Üsküdar Beykoz ve Beşiktaş Sarıyer metro hatlarında çalışmalar başlıyor. 27 Haziran'da ihaleleri yapılacak hatların sahil yollarındaki yoğunluğu azaltması hedefleniyor.
Anadolu Ajansı saldırının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ile başsavcıvekilleri ve 4 cumhuriyet savcısının, olay yerine giderek incelemelerde bulunduğunu yazdı.
lmanya Başbakanı Merkel, 1915 Olayları'nı 'soykırım' olarak tanıyan oylamada 'evet' oyu veren Türk asıllı vekil Cem Özdemir'e gösterilen tepkiler için ‘anlaşılmaz’ ifadesini kullandı
Almanya Başbakanı Merkel, "Türkiye ile Ermenistan arasındaki tarihin, bir tarihçiler komisyonu kurularak ele alınmasına katkı sağlamamız gerekir" dedi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ise
Sirkeci'de arabalı vapur, yanaşırken iskeleye çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
BEYAZIT Vezneciler'deki terör saldırısının sonrasında cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na taşıyan ambulanslara eskortluk eden motosikletli bir trafik polisi,...
İsrail ablukası altındaki Gazze Al Amal Yetimhanesi'nde kurulan iftar sofrasına yetimhanede kalan 109 çocuk ile İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin aileleri katıldı.
Avrupa’ya gitme umuduyla Yunanistan’a gelen ve burada sıkışıp kalan sığınmacılar, ramazan ayının ilk günü vatanlarından kilometrelerce uzakta, hasretle oruçlarını açtı.
Mübarek Ramazan ayında Mısır hükümeti Siyonist rejim ile paralel bir harekette Refah sınır kapısının çalışmasını engelleyerek Gazze halkına baskıların artmasına sebep oldu.
Pakistanlı binlerce kişi, Amerika’nın insansız hava araçlarının ülkelerine yönelik askeri saldırılarına itiraz amacıyla başkent İslamabad’da gösteri düzenledi.
İngiltere, Avrupa Birliği üyeliğini oylamaya hazırlanırken yapılan kampanyalarda her daim Türkiye var. The Times gazetesi de "evet" ve "hayır"cılar arasındaki tartışmayı ve Türkiye bağ
Vezneciler'de meydana gelen terör saldırısı sonrası, Türkiye'ye taziye mesajı ilk Amerika'dan geldi.