Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü üyelerinin Hakkari'de ileri emniyet üs bölgelerine uzun namlulu silahlar ile taciz ateşi açtığını açıkladı.
Ankara'da Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliği, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, Hazreti Muhammed'e yönelik hakaret içerikli paylaşımlara erişimin engellenmesine karar verdi. Facebook k
Rus ayrılıkçılar, doğu Ukrayna'da bir elektrik istasyonunu vurdu. Donetsk'teki bir madende elektriksiz kalan 500'e yakın işçinin mahsur kaldığı öğrenildi.
Özbek Hoca olarak bilinen Abdullah Buhari suikastini gerçekleştirdiği iddiasıyla tutuklanan Eldar A.'nın sorgusunda cinayetle ilgili her türlü detayı anlattığı öğrenildi.
Kadıköy Belediyesi, İslam dünyasını ayağa kaldıran karikatürü ücretsiz dağıttığı gazetede sansürsüz yayınladı.
CHP'ye yakınlığı ile bilinen Tarık Akan, Almanya'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada önce millete hakaret etti sonra da içtiği alkolün sorumlusunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip E
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmada Ermeni askerlerin açtığı ateş sonucu Azerbaycan ordusundan üç asker şehit oldu
Kılıçdaroğlu'nun karşı çıktığı başkanlık sistemi konusunda Mustafa Kemal'in de Erdoğan'la aynı fikirde olduğu ortaya çıktı.
Daha önce de 'Namaz dinin direği değildir' diyerek abdest ve namazın ibadet olmadığını söyleyen, abdestten ve namazdan bihaber bir cemaate Gezi Parkı'nda 'şov namazı' kıldıran sözde İl
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında olağanüstü toplanan CHP MYK’da 2015 seçim stratejisi masaya yatırıldı ve 4 ana başlık belirlendi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Türkiye’de yerli cep telefonu üretiminin 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 208 artış gösterdiğini açıkladı. Aynı dönemde i
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre; yurdun birçok yerinde sağanak yağış bekleniyor. Son bir haftadır bahar havası yaşayan İstanbul'da da bugün yağış var.
Ordu'da nefes borusuna patlamış mısır kaçan 2 yaşındaki Yunus Emre hayatını kaybetti.
İsrail Dışişleri Bakanı Liberman, Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo'nun İsrail'de satılması ve dağıtılması çağrısında bulundu.
Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliği, Facebook’ta Hz. Muhammed’e hakaret içerikli sayfalara erişimin engellenmesine karar verdi.