Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, NATO'nun Karadağ'ı 29'uncu üye olarak ittifaka davet etmesine tepki gösterdi ve 'İttifakın Doğu'ya yönelik genişlemeye devam etmesi Rusya tarafından karşı
Rusya, Halep'in kuzey ucundaki Şeyh Maksud'u kontrol eden PYD güçlerine havadan 5 ton mühimmat bıraktı.
"Rusya’nın Suriye'ye askeri operasyona başlamasından bu yana yükselme eğiliminde olan petrol fiyatları, Rusya’nın bir NATO üyesi olarak Türkiye’yi de içine çekebilecek gerginlikler üret
Hakkari-Çukurca karayolu, güvenlik önlemleri eşliğinde hendekler kapatılarak çift şeritli ulaşıma açıldı.
İngiltere parlamentosunda ülkenin Suriye'de IŞİD'e yönelik hava operasyonlarına katılmasına ilişkin oylama yapılacağı öğrenildi.
ABD Hazine Bakanlığı'nın yayınladığı rapora göre, Esad rejimi Rus vatandaşı George Haswani aracılığıyla IŞİD’den petrol alıyor.
Satınalma gücü paritesine göre 4,3 dolar sınırında yoksulluk oranı yüzde 1,62 oldu.
Rusya'da bir grup avukat, savaş uçağını Suriye'ye gönderen generaller hakkında suç duyurusunda bulundu.
Brüksel'de toplanan NATO dışişleri bakanları, Karadağ'ın NATO'nun 29'uncu üyesi olması konusunda anlaşmaya vardı.
Yemen'in Taiz kentinde Halk Direniş Güçleri (HDG) ile Husiler arasında yaşanan çatışmalarda 43 kişinin öldüğü, 71 kişinin yaralandığı bildirildi.
Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi COP 21 devam ederken Dünya Sağlık Örgütü’nden (WHO) dikkat çekici bir uyarı geldi.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye’ye tam destek verdiklerini ve güvenliği için Akdeniz’e uçaklar ve savaş gemileri gönderileceğini duyurdu. Stoltenberg, bunun düşen uçakla ilgisi
FRANSA’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen BM İklim Değişikliği Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçağın düşürülmesinin ardından Rusya’nın sergilediği tavrın diplomatik olmadığını söyledi. Erdoğan, “Olaya duygusal yaklaşıyorlar. Devlet ciddiyetiyle ba
ABD Savunma Bakanı Carter, "Kamuoyuna DAEŞ'i yenilgiye uğratacağı sözünü veren Rusya, bunun yerine DAEŞ'e değil daha çok muhalif güçlere saldırdı" dedi.