Enerjisini güneş panellerinden alan akıllı durak, Yıldız Teknik Üniversitesi durağında hizmet vermeye başladı.
Adını ve hesabını telefon dolandırıcılarına aylık 1200 liraya sattı. Hesabında 1.5 milyon lira olduğunu öğrenince şoke oldu.
İstanbul Teknik Üniversitesi Uzay Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi Halil Kayıkçı, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek uzaya çıkan ilk Türk vatandaşı olacak.
MGV’li 5 genç 22 yıldır yok yere zindanda yatıyor. Örgüt kurup bombalı eylem yaptıkları iddiasıyla 33 ila 27 sene arasında değişen hapis cezalarına çarptırılan 5 gencin davasıyla il
Milli Eğitim Bakanlığı, dershanelerin özel okula dönüşüm sürecinde başlattığı teşviklerine devam edecek. Eğitim sektörüne devlet 2 milyar lira verecek. Daha önce binlerce lira harca
Rusya'ya ait Kıl-158 isimli gemi İstanbul Boğazı'ndan geçti. Geminin geçişi esnasında güvertede 2 adet kamufle edilmiş tankın olması dikkat çekti.
Suriye’de meydana gelen ve en az 28 kişinin ölümüne neden olan patlamadan Beyaz Saray, Şam yönetimini sorumlu tutarken, bir gün sonra ABD Dışişleri Bakanlığı, “Orada ne olduğunu bilmiy
MHP'de sular durulmuyor. Kulislerde, Akşener’in MHP’den dışlanması durumunda, yeni bir oluşumun içinde olabileceği ve gönlü kırgın MHP’lileri de bu çatı altına çağıracağı iddia e
Galatasaray ile Beşiktaş arasında yarın saat 20.00'da Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak derbi mücadelesi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Paralel Yapı’nın devlet içinde kalmış son unsurlarına karşı atılacak adımları açıkladı.
IŞİD Enbar vilayetine bağlı Felluce'nin güneyindeki iki köyde iki bin aileyi kuşatma altında tutuyor
Geçen sene Suriye’de görev yaparken kaçırılan 3 İspanyol gazeteci serbest bırakıldı. İspanyol basını, gazetecilerin serbest kalmasında "Türkiye ve Katar'ın son dönemlerde verdikleri d
ABD'de ödüllü bir ekonomist, elindeki matematik notları Arapçaya benzetilince uçaktan indirildi.
Katar'ın Ankara Büyükelçisi Al-Şafi, “Esed rejimi sona erdi. Rusya şunu anlamalı ki şimdi bütün olanlar başkasından çok kendisine zarar veriyor, özellikle Suriye halkının gözünde."
Kazakistan Yatırım ve Kalkınma Bakalnığı, ülke ekonomisinin geliştirilmesi için yerli üretime ağırlık vereceklerini açıkladı.