Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), FETÖ'nün darbe girişimi sonrası kapatılan özel ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarındaki öğrencilerden resmi okullara geçmek isteyenlerin nakilleri, 3
Başarısız darbe girişiminin ardından ortaya çıkan bilgiler hükümetin Gülen grubuna karşı topyekûn bir mücadeleye girdiği bir dönemde bile Genelkurmay Başkanı Hulûsi Akarın bu gru
Optimar araştırma sonuçlarına göre 15 Temmuz darbe girişimi akşamı her 10 kişiden 4'ü meydanlara inip darbeye direndi.
Fransa hükümeti, OHALin 6 ay daha uzatılması kararı sonrası Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ni askıya aldığını Avrupa Konseyine bildirdi.
Fethullah Gülenin ABD'de yayımlanan New York Times gazetesine yazdığı makalede, ''Batılı demokrasilerin ılımlı Müslümanlara ihtiyaç duydukları bir dönemde, 'hizmet' içindeki ben ve a
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, özel bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan geniş soruşturma kapsamında gözaltına alınan Başbakanlık Veri Uzmanı Mustafa Koçyiğit, verdiği ifadede MİT'teki nasıl bilgi çaldıkla
Enerji Bakanı Berat Albayrak katıldığı canlı yayında 'Kış gelmeden büyük ihtimalle vatandaşımıza doğalgaz indirimi yapacağız.' diye konuştu.
Bayburt'ta,başlatılan soruşturma kapsamında Bayburt Üniversitesi'nde 11 personel daha görevden uzaklaştırıldı.
Fransa'da bir Türk derneğine molotofkokteyli atılması sonucu maddi hasar oluştu.
Cumhurbaşkanlığı Sarayında düzenlenen ve liderlerin katıldığı toplantıya ilişkin CHPden değerlendirme geldi.
OHAL'in ilk kararnamesi ile kapatılan 15 üniversite tercih kılavuzundan çıkarılacak
15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında polis, Levent'teki Harp Akademileri Lojmanına baskın düzenledi.
Eski Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok, katıldığı bir televizyon programında TSK'da Fetullahçıların varlığına ilişkin sayısal verileri açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Taksim Mitingi'ne katılan bir grup Ak Parti aleyhine slogan attı.