HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'daki nevruz kutlamalarına katıldı. Her fırsatta "PKK ile bağımız yok" diyen Demirtaş, yine PKK'ya tek laf etmedi.
Diyarbakır’da Nevruz Meydanı’nda düzenlenen kutlamalar Tertip Komitesi adına Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Eş Başkanı Hafize İpek’in konuşması ile başladı.
Suriye Demokratik Meclisi Eş Başkanı Heysem Menna, dün Rumeylan’da ilan edilen federasyona karşı çıktı.
Kendisini ’Hızır Aleyhisselam’ olarak tanıtan ve bir vatandaşı dolandırmak isterken yakalanan sanık duruşmada Fatiha suresini okuyamadı.
Bağlar ilçesi sakinleri "Bu sene Newroz kutlaması anlamsız. Burada vatandaş perişan olmuş, müzik, halay, kutlama bizim neyimize" diyerek her yıl gittikleri Nevruz kutlamalarına katılmayacak
Binlerce Müslüman'ın katili olarak Lahey'de yargılanan Radovan Karaciç'in hakkındaki kararda son aşamaya gelindi.
Uzmanlar son günlerde herkesi etkisi altına alan tedirginlik ve korku duygusunun normalleşerek atlatılabileceğini belirtiyor.
Fethullah Gülen, "Susan ne kadar insan varsa evlerine ateşler sal, yerin dibine batır" dedi.
Hollanda'da Katolik Kilisesi cemaat azlığı nedeniyle çok sayıda kiliseyi satışa çıkardı.
Eski İngiliz ajanı Annie Machon, çok önemli açıklamalar yaptı: "Batı terör konusunda iki yüzlü davranıyor. Bölgede çok sayıda ajan var."
ABD'de 2016 seçim yarışına katılan beş adayın konuşmalarını inceleyen ekip sonuçları açıkladı.
Terör saldırısı istihbaratıyla ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili en ilginç iddia Hakan Şükür'den geldi.
Yetim, elbette babasız kalmış bir çocuğu gösterir ama onun aynı zamanda adaleti hatırlatan bir sembol olduğu asla gözden kaçırılmamalıdır.
Endonezya ordusuna ait The Bell 412 cinsi bir askeri helikopter Orta Sulawesi'nin Poso eyaletinde düştü, 13 asker hayatını kaybetti. Facebook Twitter Linkedin Google Gönder
Yemen’de HDG ve Cumhurbaşkanı Hadi’ye bağlı ulusal ordu ile Husiler arasında çıkan çatışmalarda 40 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı