Bağdat'ta Sadr yanlısı göstericilerin reform ve teknokrat hükümeti talebiyle başlattığı kitlesel gösterilere ara verilirken eylemler ülkede siyasi krize yol açtı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, AK Parti içinde gerilim olduğu ve son MKYK'daki kritik yetki devriyle ilgili değerlendirmesinde, "Kendi ayağımıza kurşun sıkacak bir davranış biz
Türkiye, turizm sezonunun kötü geçmesini önlemeye çalışırken, diğer yandan PKK'nın özellikle Avrupa ülkelerinde 'Türkiye'ye gitmeyin' propagandasına karşı harekete geçti.
Dolandırıcıları ‘yarım saat içinde para kazanmaya başlama’ vaadiyle ‘Türk metodu’ isimli yeni bir sahtekarlık sitesi kurdu.
MAK Danışmanlık'ın yaptığı araştırma, Türkiye'deki vatandaşların yüzde 60'ından fazlasının başkanlık sistemine onay verdiğini ortaya koyarken, bugün seçim olsa HDP'nin baraj altı
Suudi Arabistan'ın Mekke şehrinde maaşlarını alamayan işçiler şirkete ait 9 otobüsü yaktı
Vizesiz Avrupa için Türkiye'nin yerine getirmesi gereken 72 kriterin gerçekleşip gerçekleşmediğine ilişkin AB raporu bu hafta çıkıyor. Türkiye'ye göre kriterler tamam. Eğer AB de raporun
İstanbul Kağıthane'de gece yarısı park halindeki 7 araç kundaklandı. Yanan araçlar, mahalle sakinleri tarafından söndürülürken, Polis ekipleri kaçan kişi yada kişileri yakalamak için
Tacikistan radikal bir karar alarak, yeni doğan çocuklara bundan böyle soyadlarına "ov", "ova", "oviç" ve "ovna" gibi Rusça aidiyet ekleri kullanılmasını yasakladı.
Filistin Esir Kulübü, 43 yaşındaki Filistinli esir Sami Cenazira'nın idari hapis cezasını protesto için başladığı açlık grevi eylemini 60 gündür sürdürdüğünü açıkladı.
İran ordusu, İranlı çocukları Suriye’ye savaşmaya gitmeye ve orada ‘şehit’ olmaya teşvik eden bir propaganda kampanyası başlattı.
Diyarbakır'dan Kıbrıs'a direkt uçuş başladı. Diyarbakır'dan kalkan uçak Ercan Havalananında su takı merasimiyle karşılandı. Kentteki beklenti Avrupa uçuşları.
Mimarisi ve estetiği ile Esenler’e değer katacak olan ilk taş caminin inşasına başlandı.
Bakan Soylu, asgari ücret artışından sonra bazı işverenlerin çalışanlarının banka kartlarını alarak maaşlarını kendileri çektiklerini ve işçiye sadece 1000 lira verdiklerini haber a
Bursa’da MOBESE sayısı bu yıl itibariyle 2 bin 500’e çıkarılacak. Ulucami Batı kapısında yaşanan hain saldırının ardından bölgeye ek kameralar monte edilmeye başlandı.