Öğretmenler 14 Haziran ve 25-29 Haziran arası idari izinli sayılacak.
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener arasındaki görüşme başladı.
CHP'li Muharrem İnce, 'Abdullah Gül-Recep Tayyip Erdoğan arasında kalırsam ben Erdoğan'a oy veririm' dedi.
Güney Kore Parlamentosu, haftalık çalışma süresinin üst sınırını 68'den 52'ye indirecek yasayı onaylayarak çalışanlara uzun yıllardır hak ettiği molayı verdi. Ekonomik İşbirliği
Araştırmacılar 10 yıl sürecek çalışma sonunda ortaya çıkacak veri tabanının 200 petabayttan (200 milyar bayt) büyük bir dijital kütüphane oluşturacağının altını çizdi.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül arasında yapılan görüşmeye ilişkin gelen soruya cevap verdi.
İran, topraklarında düşen, 3’ü mürettebat 11 genç kadına mezar olan Başaran Holding’e ait jet kazasında ön raporu yazmaya başladı. Raporun, bu hafta Türkiye’ye ulaşması bekleniyor.
AK Parti'ye de anketler yapan Optimar Araştırma'nın başkanı Hilmi Daşdamir, 50 kadar AK Partili vekilin istifa edip Saadet Partisi'ne geçerek Abdullah Gül'ü aday göstereceklerini iddia etti.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den son dakika açıklamalar... Bugün TBMM Genel Kurulu'nda, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşananlara ilişkin sarf ettiği sözlerle ilgili, "Genel Kurul'da
Türkiye Gazetesi yazarı Nebi Memiş, 15 Milletvekilinin CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçmesini köşesinde değerlendirdi.
Suç işleme ile hiperaktivite bozukluğu arasında ilişki olduğu, özellikle alkol ya da uyuşturucu kullanan suçlularda bu bozukluğun daha sık görüldüğü ortaya çıktı. Suçluların yüzd
Kanada’nın Toronto şehrinde, bir kamyonet yayaların çok sık olduğu bir kavşağa daldı. En az 10 kişinin yaralandığı belirtilen olayda kamyonetin kazadan sonra kaçtığı öğrenildi.
Amerikalı uzmanlar, insanoğlunun en çok korktuğu hastalıklardan biri olan Alzheimer'ın en büyük düşmanını bulduklarını açıkladılar. Amerikan Ulusal Alkol Bağımlılığı ve Alkolizm
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) askerlerinin bulunduğu Somali'deki kampta, eğitilen askerlerle bir grup asker arasında çatışma çıktı.
Güney Kore 2 yıl aradan sonra bir ilke imza atarak, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Devlet Başkanı Moon Jae-in arasında bu hafta yapılacak tarihi zirve öncesi sınırdan hoparlörler aracıl�