Birleşmiş Milletler'e bağlı Dünya Sağlık Örgütü (WHO), özellikle Latin Amerika ülkelerinde yayılan ve kusurlu doğumlara neden olan Zika virüsü konusunda atılacak adımları belirlemek
Çalışma izni alan Suriyeli Arapça öğretmenleri, imam-hatip liselerinde ücretli olarak Arapça derslerine de girebilecek.
Terör operasyonlarında Sırp asıllı bir keskin nişancının yakalandığına ilişkin haberler üzerine Sırbistan'ın Ankara Büyükelçiliği bilgi istedi
Kapatın sosyal medya araçlarını, bırakın köşe başı canavarı yazarları okumayı… Birbirinizin gözleri içine bakın ve konuşun.
ABD Başkanı Barack Obama'nın DAEŞ'le mücadele koalisyonundaki Özel Temsilcisi, Kobani'de PYD/PKK terör örgütü mensuplarıyla buluştu.
Pınar Feyzioğlu Akkoyunlu, dedesi Kazım Karabekir’i CNN TÜRK'te katıldığı canlı yayında anlattı.
Sağlık Bakanlığı, Suriyeli mültecilerin sağlık hizmetlerinden daha etkin yararlanabilmeleri için çalışma başlattı. Suriyeli vatandaşlar için kurulacak Aile Sağlık Merkezlerinde hasta
Davutoğlu, Suudi Arabistan'da gündeme ilişkin konuşurken ziyaret sırasında Hulusi Akar'ın neden kendisine eşlik ettiği soruldu.
Peygamber Sevdalılar Platformu tarafından düzenlenen umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavı yaklaşık 90 bin kişi bu hayırlı yarışta ter döktü.
Şırnak'ın İdil ilçesindeki Atatürk İlkokulu, İdil Anadolu Lisesi ile Cumhuriyet İlkokulu, PKK'lı militanlar tarafından ateşe verildi.
İsrail televizyonu Kanal 2 televizyonu, İsrailli ve Türk yetkililerin 2 hafta içinde bir araya gelerek 2 ülkenin ilişkilerini masaya yatıracağını yazdı.
Latin Amerika'nın en eski silahlı örgütü Kolombiyalı FARC, 'silahları bırakıp, siyasi mücadeleye başlayacağını' açıkladı. FARC lideri Londono, "2018'deki seçimlere siyasi parti olara
Suriyeli muhalifler, Cenevre'de BM Suriye Özel Temsilcisi de Mistura ile ilk temaslarından 'pozitif mesajlar aldıklarını' açıkladı. De Mistura ile bir görüşme daha var. Muhalifler BM kararl
Cenevre'de Suriye için çözüm arayışları sürüyor. Suriye hükümetinin müzakere başkanı Caferi basın toplantısında, Türkiye, Ürdün ve Suudi Arabistan'ı ülkeye terörist göndermekle
Türkmen bölgesinde katliama hazırlanan Esed-Rus işbirliği siviller ile kendileri arasında siper olan Türkmen savaşçıları tarafından greri püskürtüldü.