Hint askerlerinin Pakistan ile Hindistan arasındaki Keşmir sınırında ateş açması sonucu 3 Pakistan askeri hayatını kaybetti.
Papa Franciscus, Noel mesajında Filistin meselesi hakkında, "Barışçıl şekilde bir arada yaşanabilecek iki devletli çözüme ulaşılması için dua edelim." dedi.
Şanlıurfa'da düzenlenen Kudüs'e destek mitinginde konuşan İHH Genel Başkanı ve Mavi Marmara Gazisi Bülent Yıldırım, Kudüs'ün doğusunun da batısının da Müslümanların olduğunu söy
Başbakan Binali Yıldırım, Suudi Arabistan ziyareti kapsamında Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile Veliaht Prens ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman ile bir araya gelecek.
ABD’nin Ukrayna'ya savunma amaçlı geliştirilmiş silah sistemleri satma kararı alması Donbas'ta hareketliliği artıracak.
Tuzla'da kaynağı henüz belirlenemeyen genizleri yakan koku paniğe yol açtı. Çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin ise konunun araştırıldığını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "'Sevakin Adasını bize belli bir süre tahsis etseniz de biz bu adayı aslına uygun olarak yeniden inşa ve ihya etsek.' Ömer El-Beşir kardeşim 'tamam' dedi." ifadeleri
Myanmar hükümetine, Arakanlı Müslümanlara yönelik 'sistematik insan hakları ihlallerine ve askeri operasyonlara son vermesi' çağrısı yapan karar 10'a karşı 122 'evet' oyuyla kabul edildi.
İsrail'deki Likud Partisi milletvekili Oren Hazan'ın, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutukluların ailelerini taşıyan otobüsü durdurarak, tutukluların yakınlarına sözlü saldırıda b
Kars'ta TIR ile çarpışan askeri araçtaki 1'i astsubay 7 askerin yaralandığı bildirildi.
Yunanistan'ın Mikonos adası yakında, bir Türk şirketine ait Panama bayraklı "Little Şeşma" isimli kuru yük gemisi kayalıklara oturdu.
Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarından oluşan 5'i tutuklu 20 sanığın, "silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçundan yargılandıkları davada, tutuklu sanıkların bu hallerinin d
Tweetleriniz büyük bir ihtimalle sizin sesinizi asıl duyurmak istediğiniz karşıt görüşlü insanlar tarafından görülmüyor.
Erdoğan, Sudan Cumhurbaşkanı El-Beşir ile Sudan'ın Kızıldeniz kıyısındaki Sevakin Adası'nda incelemelerde bulundu, Hanefi ve Şafi camiler ile gümrük binasını gezdi. Burada düzenlenen
Körfez krizinin ablukayla sınırlı olmadığı, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Katar Emiri’ni devirip yerine Londra’daki yeğenini getirmek istedikleri ortaya çıktı.