Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında, tartışmalara sebep olan Kaz Dağları konusunda kurmaylarına talimat verdi.
Mehmet Acet- Yeni Åžafak
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, HDP'nin örgütsel yenilenmesi, sistemde revizyon, yeni parti iddiaları, erken seçim tartışmalarıyla ilgili Gazete Duvar'dan Nergis Demirkaya'ya konuştu.
Mısır hükümeti, geçtiğimiz ay 'yasal olmadıkları' gerekçesiyle Güney Sina'da bulunan Tarabin Köyündeki Bedevi evlerini yıktı.
Sava Paşa. İmparatorluğun en buhranlı döneminde vazifesini hakkıyla yerine getirmiş bir Osmanlı bürokratı. Doktorluk macerasından Mekteb-i Mülkiye müdürlüğüne, Girit valiliğinden Hâ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Yavuz sondaj gemisinin Karpaz-1 kuyusunda sondaja başladığını belirterek, "Bugün itibariyle 1710 metre civarında sondaj derinliğine ulaşmış
4 günlük Kurban Bayramı tatilinde "yap-işlet-devret" projeleri hariç köprü ve otoyollardan geçişler ile belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz hizmet verecek.
Türk Silahlı Kuvvetlerinin taktik ulaştırma kabiliyetlerini artıran A400M uçaklarının 9'uncusu Türkiye'ye teslim edildi. 'Uçan Kale'nin Türk pilotları tarafından bugün Türkiye'ye getiri
CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, devletin 7 kuruşa mal ettiği elektriğin vatandaşa nasıl 43 kuruşa mal olduğunu kalem kalem anlattı.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da kayıtlı sayısı 500 bini aşan; kayıt dışı olarak ise daha büyük rakamları bulan Suriyeli vatandaşlar için başlatılan Düzensiz Göçle Müca
Kaz Dağları ve Salda Gölü’yle ilgili tartışmalar sürerken, TSK hatıra ormanının da imara açıldığı iddia edildi. CHP’li Mahmut Tanal, konuyu Meclis gündemine taşıdı.
Son dönem Osmanlı basınının önemli gazetecilerinden ve Osmanlı nazırlarından olan Ali Kemal'in hayatı ve eserleri hakkında birçok araştırma yapılmıştır. Mustafa Uzun'un İslam Ansikl
İDDİA: Fotoğraf bedava tatlı dağıtan Seydioğlu Baklavaları’nın önünde bekleyenleri gösteriyor. YANLIŞ
Türkiye'nin güvenli bölge planları arasında Süleyman Şah Türbesini eski yerine taşımanın da bulunduğu öne sürülüyor.
Rusya, Türkiye ile yakınlaşmanın verdiği avantajlarla ve Suriye'deki mevcut durum ile bir taraftan Akdeniz'e inmenin planlarını yaparken diğer yandan Kırım politikası üzerinden Karadeniz'i