Erdoğan Sadece 15 Temmuzu kapsıyor. Düzenlemenin aynen devamından yanayız. İddia edildiği gibi ileride yanlış yorumlama gündeme gelirse müdahale edilir dedi.
Bursa'da terörle mücadele ekipleri tarafından IŞİD'e yönelik şafak vakti düzenlenen eş zamanlı operasyonda aralarında Suriyelilerin de bulunduğu 38 kişi gözaltına alındı.
İran Dini Lideri Ayetullah Hamaney, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesini ziyaret ederek İranlı öğrencilerle bir araya geldi.
Rus muhalif aktivist Aleksey Navalnıy, Rusyadaki başkanlık seçimlerine yönelik boykot çağrısını desteklemek için halkı sokağa çağırdı.
Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde iş yerlerinde izinsiz asılan Arapça tabelalar söküldü
Cumhurbaşkanlığı himayesinde Kudüs Platformu tarafından hazırlanan sahne gösterisi, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi
Milli Eğitim Bakanlığınca ilahiyat fakültesi mezunlarının din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak atanabilmesinin önünde herhangi bir engel kalmadığı bildirildi.
AB, Rusya Devlet Başkanlığı seçimlerinde muhalif Navalnıy'ın adaylığının reddedilmesinin, siyasi çoğulculuk ve demokratik seçim ihtimaline 'ciddi şüphe' düşürdüğünü açıkladı.
İsrail Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'te büyükelçilik açmak isteyen 10 ülke ile görüştüklerini bildirdi.
Şanlıurfa'da düzenlenen Kudüs'e destek mitinginde konuşan İHH Genel Başkanı ve Mavi Marmara Gazisi Bülent Yıldırım, Kudüs'ün doğusunun da batısının da Müslümanların olduğunu söy
Cumhurbaşkanı Erdoğan istedi, Sudanlı mevkidaşı El Beşir, Osmanlının Kızıldenizdeki stratejik üssü Sevakin Adasını Türkiyeye tahsis etti. Adayı Türkiye ihya edecek.
Myanmar hükümetine, Arakanlı Müslümanlara yönelik 'sistematik insan hakları ihlallerine ve askeri operasyonlara son vermesi' çağrısı yapan karar 10'a karşı 122 'evet' oyuyla kabul edildi.
Askerin yemeğinde yaşanan olumsuz gelişmeler sonrasında Milli Savunma Bakanlığı radikal bir karar aldı. 2018 yılında askerin tüm yiyecek ihtiyacı kamu kuruluşları tarafından karşılana
Sabiha Gökçeni işgal davası gerekçeli kararı: Fetullah Gülen 2016daki konuşmasında siyasi iktidarı düşman olarak gösterdi, Kılıcın hakkını verip düşmanı öldürün diy
"Peygamberler Şehri" olarak nitelendirilen Şanlıurfa'da Şuayip Peygamber'in yaşadığı ve Hazreti Musa ile buluştuğu mekan olduğu rivayet edilen antik kentin turizme kazandırılması amaçla