İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, 'İsrail ile mücadele ediyoruz ve Allah'ın izniyle etmeye devam edeceğiz' dedi.
Dünya Sağlık Örgütü, Batı Afrika'da binlerce kişinin ölümüne neden olan ebola virüsünü 15 dakika gibi kısa bir sürede tespit edebilen kan testinin kullanımına onay verdi.
Şii Husilerin darbesinden bu yana Yemen'in başkenti Sana'da ev hapsinde tutulan Cumhurbaşkanı Hadi, Husi karşıtlarının güçlü olduğu memleketi Aden'e gitti. Husiler Hadi'nin kılık değiş
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bağcılar'daki Çağdaş Esnaf Sanayici ve İşverenleri Derneği'ni ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kızı Sümeyye ve oğlu Bilal'in milletvekili adayı olacağı iddialarına açıklık getirdi. İddiaların uydurma olduğunu söyleyen Erdoğan, "Milletvekili
Komünizmle yönetilen Küba'da halk, alışverişte temel ihtiyaçlarını karşılamak için devlet tarafından bütün vatandaşlara verilen 'libreta de tacimiento' adlı karneleri kullanıyor.
Gazze’de işitme ve görme engelli çocuklar Kur’an-ı Kerim’i işaret dili ve körler alfabesi yardımıyla ezberliyor.
Yunanistan ve Euro bölgesi ülkeleri, kurtarma planının dört aylığına uzatılması konusunda anlaşmaya vardı.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çin ile görüşmelerin sürdüğü hava savunma füze sisteminin NATO'ya entegre edilmeyeceğini söyledi. Sistemin nasıl çalışacağını ve ne anlama geldi
Kardeşi Kral Abdullah'ın ölümünden sonra göreve gelen Kral Selman tahta çıkmanın şerefine halka 28 milyar euro dağıtmaya karar verdi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, eğit-donat programının mutabakat metninde hedefin tehdit unsuru olan herkesle mücadele etmek olduğunu söyledi.
Meclis Genel Kurulu’nda İç Güvenlik Paketi’nin görüşülmesi için toplanılan üçüncü günde kavga bir yanlış anlamayla başladı. Meclis Başkan Vekili Sadık Yakut, HDP’li Adil Zozani�
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 26 polisin tutuklandığı soruşturma ile ilgili hazırlanan fezlekede bir numaralı şüpheli olarak Fethullah Gülen yer alıyor
AB, kurtarma programını kabul etmeyen ancak kredi anlaşması isteyen Yunanistan’ın teklifini ele alıyor. Almanya itiraz etse de Yunan Başbakan Tsipras tekliflerinin kabul göreceğinden emin.
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın en yakınındaki isimlerin başında gelen ve CHP'de MYK üyeliği de yapan Savcı Sayan, AK Parti'denmilletvekili aday adayı oldu. Adaylığını yenisafak.