Van'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Panik yaratan deprem Bitlis, Tatvan, Ahlat ve Adilcevaz'da da hissedildi.
2011'deki KCK soruşturmasında gözaltına alınan ve savcıya itiraflarda bulunarak etkin pişmanlık yasasından yararlanıp serbest kalan Öcalan'ın eski avukatı İrfan Dündar hakkında 4 yıl
Her ilkbaharda 15 gün beyaz, pembe, sarı ve kırmızı çiçek açarak doğal yaşam alanı Spil Dağı Milli Parkı'nı süsleyen Manisa lalesinin genetik haritası çıkarılacak.
Hür Dava Partisi (Hüda - Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, ''Onların kardeşleri sol, sosyalist, LGBT’liler, komünist ve seküler Türk kesimleridir.'' dedi.
SGK, bir personelinin 2013'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve SGK tarafından korunduğu iddiasını yalanladı.
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Baltık ülkelerine 250 tank, ağır silahlar ve askeri teçhizat gönderileceğini söyledi. Carter, askeri araçların Rusya'dan ve bazı terörist gruplardan gele
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kuruluna (BTK) ilk kez kadın üye atanırken, Kurul'un toplanabilmesi için yeniden ‘yeter sayı’ya ulaşıldı.
Yolsuzluk soruşturmasında tutuklanıp serbest kalan Rıza Sarraf'a ödül verilmesiyle ilgili TİM açıklama yaptı; "Plaketler kişilere değil firmalara verilmektedir" denildi.
“Haydi çocuklar, gençler, Kur’an ayı Ramazan’da Kur’an’la buluşalım” çağrısı yapan Diyanet, çocukları dün tüm Türkiye’de camilerde buluşturdu. Yaz kurslarında Kur’an’ın yanı
Almanya'da Berlin Tegel Havalimanı'nda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan El Cezire sunucusu Ahmet Mansur, El-Cezire televizyonu sunucusu Ahmed Mansur, Türkiye'yi ziyaret etmek isted
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gazprom anlaşmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Çaykara'da beş işçinin çığ altında kalarak hayatını kaybettiği felakette meteorolojinin önceden "çığ uyarısında" bulunduğu ortaya çıktı. Bu uyarıya rağmen, şantiye terk edilmez
İsrail, 1948 Filistin İslami Hareketi Başkanı Salah'ın Kudüs'e girişini 6 ay daha yasakladı.
MHP'li koalisyonda ısrarcı olan CHP, bu defa seçim vaatlerini gerçekleştirebilmek için kısa zamanlı koalisyon teklifi yapmaya hazırlanıyor.
YSK, oy pusulası kağıdı ile oy zarfı yapımında kullanılacak filigranlı kağıt satın alımı için harekete geçerken, bu adım erken seçim hazırlığı söylentilerini de beraberinde geti