Oslo'da binlerce Norveç vatandaşı hükümetlerinin mülteci politikalarına tepki göstererek, şehir meydanındaki parlamento binasına yürüdü.
HDP Eşbaşkanı Demirtaş bu akşamdan itibaren her gün saat 19.00'da eylem yapılması çağrısı yaptı
Başbakan Davutoğlu, "Türkiye-Halep arasındaki insani koridor, Rus savaş uçaklarının da desteğiyle yabancı savaşçıların ve rejim güçlerinin işgâli altında. Türkiye’den Halep’e kor
4 Şubat 1926 Perşembe günü, şapka kanunun yürürlüğe girdiği dönem içerisinde idam edilen büyük İslam şahsiyetlerinden olan İskilipli Atıf Hoca’nın idam edilmesinin 90. yıldönüm�
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, şimdiye kadar Türkiye'den ne özür ne de suçluları cezalandırma gibi işaretler vermediğini söyledi.
Gazetecilik ünvanı altında bölücü örgüt PKK'nın İstanbul'daki propaganda faaliyetlerini yürüten Hayri Tunç, tutuklandı.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu İsraillilere yönelik saldırıda bulunanların yakınlarına daha fazla ceza verileceğini belirtti.
Türkiye'nin Suriye'ye askeri müdahaleye hazırlandığına inanmak için ciddi nedenleri olduğunu söyleyen Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü Konaşenkov, "TSK'nın Suriye topraklarında aktif
Yunanistanda gazeteciler, sosyal sigortalar için düzenlenen kanun tasarısına karşı dün 24 saatlik greve girdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı olarak belirlenen Ömer Faruk Korkmaz Davutoğlu'nun Suudi Arabistan ziyaretini anlattı.
Cenevre görüşmelerinin askıya alınması Batı'nın tepkisine yol açtı. ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Rusya'nın askeri çözümü yeğlediğini söyledi
İngiltere Başbakanı David Cameron, ülkesinin sığınmacılar için 1,2 milyar sterlinlik ek yardımda bulunacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cenevre'deki Suriye görüşmelerinin ertelenmesine tepki göstererek 'Siz niye toplanıyorsunuz? Dünyayı oyalamak için mi bir araya geliyorsunuz?' dedi.
Özellikle Afrika Kıtası'nın güneyinde yer alan Afrika Boynuzu ve Madagaskar gibi ülkelerde şiddetli sıcaklık ve kuraklık yaşanıyor.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Cenevre’deki görüşmelerin askıya alınmasının ardından Rus mevkidaşı Sergey Lavrov'u arayarak operasyonları durdurmasını istedi.