11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TEOG'la ilgili yapılacak değişikliğin çok boyutlu olmasını umduğunu belirtti.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KKTC'li mevkidaşı Ertuğruloğlu, BM Genel Sekreteri'nin Irak Özel Temsilcisi Kubis ve IKBY Dış İlişkiler Dairesi Sorumlusu Mustafa ile görüştü.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, yeni Türkevi binasına ilişkin, "New York’un dünyaca ünlü silüetine, kendi zenginliğimizi, kendi rengimizi katacağız. En yüksek binalardan birisi de bizim
Suudi Arabistan'ın genç veliaht prensi ve İçişleri Bakanı Muhammed bin Selman'ın 'Hadimul Haremeyn' sıfatını kaldırmaya hazırlandığı iddia edildi.
ABD Başkanı Trump, "BM'nin dünyadaki insanların tekrar güvenini kazanmasını istiyoruz. Bunun için BM bütün yönetim birimlerini hesap verebilir hale getirmeli, süreç yerine sonuçlara odak
Rusya Savunma Bakanı'nın yaptığı açıklamaya göre, Rusya, Zapad 2017 askeri tatbikatı kapsamında İskender-M balistik füzelerini test etti. Denemeyi Putin de izledi.
Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye giden Cumhur Başkanı Erdoğan, Türkevi temel atma töreninde konuştu.
Kabe İmamı Sudeysi skandal bir açıklamada bulundu. Sudeysi, 'Bugün Suudi Arabistan ve ABD dünyanın iki kutbu. Allah'a hamdolsun dünyayı birlikte yönetiyorlar' ifadelerini kullandı.
FET֒nün kapatılan yayın organı Zaman gazetesinin eski yazarları ve yöneticilerine yönelik açılan davada Yazar Ali Bulaç savunmasını yaptı. Bulaç "Bence Gülen hareketi cemaatken iyiyd
Bağımsızlık referandumu hakkında konuşan ITC Başkanı Salihi, 'Kuzey Irak yönetimini ikna etmek için taviz verilmemesi lazım. Erbil ile Bağdat arasında tartışılan bölgeler bizim bölge
Yunanistan'a yasa dışı yollarla göçmen götürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılan iki Türk vatandaşı, Kassandra Açık Cezaevi'nden kaçtı.
Fransa Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian, referandumun uygunsuz olduğunu söyledi. Bağdat ve Erbil’i birbirleriyle görüşmeye davet etti.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Türkiye ile gerilime sebep olan Başika Kampı'nın kısa zamanda boşaltılmasını istediklerini açıkladı ve Musul yakınlarında IŞİD ile bağlantılı 500
ASELSAN, ürünlerini tanıtmak ve yeni iş ortaklıkları kurmak amacıyla Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı'na katıldı.
İsveç'te Sol Parti Dalarna Bölge Başkanı Patrik Liljeglöd temmuz ayında bıçak zoruyla kendisine tecavüz edildiğini açıkladı.