Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin 2007 yılında kardeş şehir anlaşması yaptığı Hollanda’nın Nijmegen şehrinin adının yer aldığı bulvardaki tabela kaldırıldı.
Hollanda Başbakanı, Cumhurbaşkanı'nın Hollanda Srebrenitsa'da katliama göz yumdu sözlerine cevap verdi.
Fransa'nın popüler gazetelerinden Le Monde, Hollanda ile başlayan krizde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘mağduru oynadığını' ileri sürerek, Avrupa'nın ‘akıllıca' yanıt vermes
Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik gerilimin yankıları sürerken, Türkiye'den gelen yaptırım haberilerine Hollanda'dan yanıt geldi.
Tutuklu yargılanan 2 eski polis memuru, bir emekli polis ile kendisini istihbaratçı polis olarak tanıtıp örgüt propagandası yaptığı öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.
BM Sözcüsü Vellucci, Bakan Kaya'nın Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğuna girmesine izin verilmemesi ve sonrasında sınır dışı edilmesi hakkında BM'den herhangi bir açıklama yapılmay
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Çifte standartlar uygulayarak, Avrupa hükümetleri Türkiye'de devam eden referandum çalışmalarında taraf oldular. değerlendirmesinde bulundu.
Rotterdam Belediye Başkanı Aboutaleb, Bakan Kaya'nın aracının durdurulması olayında Hollanda Özel Timi'ne ateş izni verildiğini söyledi.
İsrail Savunma Bakanı Liberman, "Filistin-İsrail meselesinin çözümü için İsrail vatandaşı olan Araplar vatandaşlıktan çıkarılarak Batı Şeria'ya gönderilmeli." dedi.
17 yaşındaki Eyüp B. çalıştığı inşaatta tespihe benzettiği iridyum 192 adlı radyoaktif maddeyi eline almasıyla hayatı bir anda karardı.
The Times'ta çıkan başyazıda; Türk bakanlara karşı yasaklar uygulayan Hollanda ikiyüzlülükle suçlandı.
Yurtdışındaki seçmen dördüncü kez sandık başına gidecek. Şimdiye kadar kurulan 3 sandıkta en yüksek katılım gümrüklerde kullanılan oylar da dahil edildiğinde en fazla yüzde 44’e u
Hollanda’da iki Türk bakana diplomasi ve insanlık dışı muamele, Batı medyasının çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. Batı medyası taraflı yayınları ile adeta bir Türkiye nefreti ya
Avrupa’yla yaşanan mevcut kavga aktüel bir gerilimden ötesini esasen varoluşsal bir çatışmanın saklanamaz, tevil edilemez biçimde tekrar aşikâr hale gelişini işaretlemektedir. Avusturya,
Gecikmiş bir öykü bu; 28 Şubat’ın yirminci sene-i devriyesinde yazabildiğimiz gecikmiş bir öykü... Dokuz yaşında futbol hayatına başlayıp, kabiliyeti kısa zamanda keşfedilerek sır