Sosyal Medya

Güncel

Büyük çapta terör operasyonu: 133 gözaltı

Manisa’da Şubat ayında polis ve jandarma ekiplerince PKK/KCK ve FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 194 kişiden 133’ünün tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Manisa Öğretmenevinde Vali Mustafa Hakan Güvençer baÅŸkanlığında, aylık basın bilgilendirme ve eÅŸgüdüm toplantısı gerçekleÅŸtirildi. Toplantıda Ä°l Emniyet Müdürlüğü ve Ä°l Jandarma Komutanlığının Terörle Mücadelede Åžube ekipleri tarafından yapılan operasyonların bilgileri de paylaşıldı. Åžubat ayında Ä°l Emniyet Müdürlüğü ve Ä°l Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK ve FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik yapılan toplam 70 ayrı operasyonda 194 kiÅŸinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan 194 kiÅŸiden 133’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken 61 kiÅŸinin de serbest bırakıldığı kaydedildi.
 
27 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI
 
Manisa Ä°l Emniyet Müdürlüğü TEM Åžube Müdürlüğü ekipleri tarafından Åžubat ayı içinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan 3 ayrı operasyonda gözaltına alınan 12 ÅŸahıstan 11’inin tutuklandığı bir kiÅŸinin de serbest bırakıldığı açıklandı. Manisa merkezde FETÖ/PDY’ye yönelik 21 operasyonda ise gözaltına alınan 98 kiÅŸiden 78’inin tutuklandığı 20 kiÅŸinin de serbest bırakıldığı kaydedildi. Ä°lçelerde yapılan FETÖ/PDY’ye yönelik 13 ayrı operasyonda gözaltına alınan 40 kiÅŸiden 13’ünün tutuklandığı 27 kiÅŸinin ise serbest bırakıldığı açıklandı.
 
Ä°l Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde PKK/KCK’ya yönelik yapılan 4 operasyonda gözaltına alınan 4 kiÅŸiden birinin tutuklandığı 3 kiÅŸinin de serbest bırakıldığı öğrenildi. FETÖ/PDY terör örgütüne karşı yapılan 29 operasyonda ise gözaltına alınan 40 kiÅŸiden 30’unun tutuklanarak cezaevine gönderildiÄŸi açıklanırken, 14 firarinin ise yakalama çalışmalarının devam ettiÄŸi bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.