Kocaeli'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ta eğitim veren ve esir alınan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) üyelerinin kafalarını kesen Fehed El Sacır yakalandı.
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 150. Yıl Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "24 Haziran'da erken seçimi gerçekleştirelim istedik. Ciddi bir heyecanın, olumlu
Meclis'te, erken seçim önergesinin görüşmelerinde konuşan Başbakan Yıldırım, ''Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı olarak da hitap etme onurunu yaşıyorum'' dedi. CHP Lideri Kılıçda
İsrail ablukası altında 2006'dan beri büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'ndeki binlerce Filistinli, 30 Mart'tan bu yana devam eden 'Büyük Dönüş Yürüyüşü' gösterileri kapsamı
Adolf Hitler'in doğum gününde başkent Stockholm'de belediye binası dahil 3 resmi binada, kimliği belirsiz kişiler tarafından Nazi bayrağı dalgalandırıldı.
IĞDIR 'da sanayi sitesinde bulunan tüp gaz bayisinde meydana gelen patlamada 1 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi de yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim kararının alınmasından sonra ilk toplantısını yaptığı AK Parti Milletvekillerine çok önemli mesajlar verdi.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, deizm tartışmasını da andığı konuşmasında, Diyanet çalışanlarına yönelik "Az çalışıyoruz" eleştirisi getirdi.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli Mersin'de düzenlenen organizasyona katıldı. Temelli, "Bizim seçim çalışmalarımız diğer partilerinkine benzemez. Biz sandığa sahip çıkarken bir demok
İran üzerinden Türkiye’ye gelen Afganların dramı devam ediyor. Erzurum’un Horasan ilçesinde, Erzurum-Ağrı karayoluna bağlanan bir köy yolunun girişinde, A.P.’nin kullandığı 135 kaçak
Mete Yarar'dan çarpıcı açıklamalar. Yarar; 'Muhtemelen Türkiye, Kandil'e doğru operasyon önceliğini öne alabilir. Belki önümüzdeki dönemde Münbiç'ten önce Kandil'e operasyonu daha ön
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti, bütün hukuki şartlarını tamamlamıştır. 10 Haziran itibarıyla 6 ayını doldurarak, seçime girmeye hak kazanmış siyasi partidir" de
MİT tarafından Gabon'dan Türkiye'ye getirilen 3 üst düzey FETÖ üyesi, "silahlı terör örgütü yöneticiliği" ve "uluslararası casusluk" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul'da olayların yoğun olarak yaşandığı 6 bölgede faaliyete geçirilen "kalekol"lar suç ve suçluyla mücadelede lokomotif görevi görüyor.
Kanserle mücadelede umut veren bir gelişme yaşandı. Nobel Kimya Ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar, makalesini Kazakistan'da TRT ekibine anlattı.