ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in başkenti' olarak tanıması ve yaşanan zulme tepki için İstanbul'dan Kudüs'e ulaşmak hedefiyle yürüyüş başlatan Nurettin Koç, Sakarya'yı geçti
Olağanüstü hal kapsamında hazırlanan 696 sayılı KHK ile Şeker Kurumu kapatıldı.
Bakanlar Kurulu tarafından hazırlanan iki Kanun Hükmünde Kararname Resmi gazete yayımlandı. Kamu kurumlarında toplam 2763 ihraç gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'de uygulanan yaylalara çıkma yasağının baharda kalkacağını açıkladı
Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda sağ ele geçirilen ve "Aranan Teröristler" listesinde gri kategoride olan teröristin ifadesi doğrultusunda kırsalda tespit edilen sığınak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki bahardan itibaren, uzun zamandır güvenlik sebebiyle uygulanan yaylalara çıkma yasaklarını inşallah kaldırıyoruz." dedi.
İsrail polisinin, akşam namazından sonra Mescid-i Aksa’nın Kattanin (Pamukçular) Kapısı'nda bir grup Türk vatandaşıyla yaşanan arbedede iki Türk’ü gözaltına aldığı belirtildi.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Türkiye’nin girişimleriyle hazırlanan ve ABD'nin Kudüs kararını eleştiren karar tasarısının BM'de kabul edilmesi ile ilgili açıklama yaptı.
Türkiye'nin girişimleriyle hazırlanan ve ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararını eleştiren karar tasarısının BM Genel Kurulunda kabul edilmesi, Avrupa basınında geniş yer buldu
ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararını eleştiren kararı tasarısı BM Genel Kurulu’ndan ABD’nin tehditlerine rağmen 9’a karşı 128 oyla kabul edildi.
ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada sanık Atilla'nın
ABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan tutuklu sanık Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmelere başlayan jüri üyeleri bir karara varamadı.
Kastamonu'da evleri yanan aileye 22 gündür ulaşılamıyor. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, komandoların katılımıyla bölgede arama çalışmaları yürütüyor.Kastamonu Cumhuri
ABD Başkanı Donald Trump, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına karşı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na getirilecek tasarıya lehte oy kullanan BM ülkelerini tehdit etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 42. Muhtarlar Toplantısı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zalimlerin safında yer almayı marifet san