TEM otoyolu Küçükçekmece, Mahmutbey gişeleri Yol Kenarı Denetleme İstasyonu'na kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı.Açılan ateş sonucu yaralanan olmazken, polis olay yerind
Ortalama küresel sıcaklığın 16,6 derece olduğu Temmuz, 1880'den bu yana kayıtlara geçen en sıcak ay oldu. 2015 yılı böylece 2014'ün ardından tarihin en sıcak yılı olmayı garantiledi.
Elazığ'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında toplanarak yürümek isteyen, ancak polisin izin vermediği 35 kişiden oluşan gruptakilerden 16'sı polis tarafından gözaltına alındı
Muş’un Varto ilçesinde meydana gelen olaylar nedeniyle 18 sağlık personelinin görevlerinden ayrılmak istediği bildirildi.
Hükümetin 'paralel yapı' olarak adlandırdığı Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen çok sayıda dershane, özel okul ve vakıf son 2 buçuk ayda denetlendi. Gözaltına alınan ve tutuklan
Suudi Arabistan'da bu yıl sonunda yapılacak yerel seçimlerde kadınlar da seçme ve seçilme hakkına sahip olacak
Türkiye'de konuşlandırılan Patriot bataryalarının görev süresini uzatmama kararı alan ABD, Aegis balistik füze savunma sistemi donanımlı yeni bir gemiyi Akdeniz'e göndereceğini açıklad
IMF'ye borcunu sıfırlayan Türkiye üzerine oynanan oyunlar..
Esenyurt, Kıraç Polis Merkezi'ne sabah saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından ateş açıldı. Polis saldırıya anında karşılık verdi. Çıkan çatışmada yaralanan olmadı.
Kanada merkezli bir firma yerden 20 kilometre yüksekliğe erişecek uzay asansörü için patent aldı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında dün yapılan güvenlik toplantısında savunma sanayine de yer verdiği öğrenildi...
23 Temmuz’dan bu yana PKK hedeflerine yönelik K.Irak ve yurtiçinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 650 örgüt üyesi öldürüldü.
Iğdır'da PKK'lılar tarafından karakola düzenlenmesi planlanan intihar eylemi faciaya dönmeden engellendi.
Yarından itibaren Türkiye'nin sağanak etkisine gireceği ve sıcaklıkların mevsim normallerine düşeceği bildirildi.
İngiliz yayın organı BBC çektiği belgeselde PKK'nın kadın militanlarının günlük ihtiyaçlarını ön plana çıkararak PKK'nın saldırılarını görmezden gelmesi tepki topladı.