Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan okullardaki el yazısıyla ilgili açıklama geldi.
Alman Hristiyan Birlik partileri Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) Almanya'daki izleme faaliyetlerini ve bununla ilgili olarak hazırladığı dosyanın Alman istihbaratına verilmesini ‘kas�
Danimarka Göç ve Uyum Bakanı Stöjberg, pizza restoranlarının arka odalarında Danca konuşmayanların polise ihbar edilmesini istedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de, "Artık bu ülkede hiçbir teröriste rahat yoktur. Ya girdikleri yanlıştan dönüp teslim olacaklar ya da bu toprakları terk edip gidecekler" dedi.
Bakırköy'de yaşanan ve kamuoyuna yansıyan 'BiTaksi' kavgasıyla ilgili olarak Taksiciler Odası ceza verdi.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 24 Ağustos 2016'de başlattığı Fırat Kalkanı Harekatı sona ererken Türkiye'nin yeni bir operasyon içinde olup olmayacağı merak ediliyor.
Seçilme yaşını 18'e indiren yeni anayasa maddesine karşı çıkan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 2011 yılında bu maddeyi savunarak seçilme yaşının 21’e indirilmesini vaat ettiği
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Halkbank Genel Müdür Yardımcılarından Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklanmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Başkanı Rex Tillerson düzenledikleri ortak basın toplantısında konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ı kabul etti.
BBP İstanbul İl Başkanı Mustafa Mican, referandumdan 'evet' çıkması durumunda BBP lideri Mustafa Destici'nin Cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,"Yolla, köprülerle güçlü olunmaz, Hızlı trenler bizi güçlendirmez." dedi.
Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, açlık grevine başlayacağını açıkladı.
Almanya İstihbarat Servisi Başkanı'nın "Türkiye, Gülen konusunda bizi ikna edemedi" açıklamasının ardından yeni bir skandal rapor daha ortaya çıktı.
Rusya’dan skandal bir açıklama daha geldi. Rus parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi'nin Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, meşru olmadığını belirttiğ