İsrail polisinin Mescid-i Aksa'nın kapılarına kurduğu elektronik arama dedektörlerini kaldırmaya başladığı bildirildi.
Nijerya'da mülteci kampına yapılan intihar saldırısında en az 4 kişi hayatını kaybetti
İsrail eski Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, Mescid-i Aksa geriliminin ardından İsrail'in bütün Müslüman dünyayı karşısına aldığını söyledi.
İran Bakanlar Kurulu aldığı karar ile İran resmi para biriminin Tümen (Tuman) olarak değiştirildiğini duyurdu.
PKK Siirt'in Baykan ilçesinde sivil bir araca silahlı saldırı düzenledi. Araç içerisinde bulunan bir asker şehit oldu, 2 kişi yaralandı.
İsrail’in hedefi Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’yı Müslümanlara kapatıp, Yahudilerin kontrolü altına almak. Ancak ABD Başkanlarının bile kongrede aldıkları kararı uygu
Yaşamayı yürümekmiş gibi düşünelim bir an... Yürüyoruz ve bir şeyler geride kalıyor sürekli. Yerinde saymadığımızın, mesafe aldığımızın, ilerlediğimizin delili bu; evet, bir ş
Sanırım Almanya ipi germeye çalışırken bizim salmamızdan pekde hoşnut olmamış ki, ipi tamamen ortadan kaldıracak hamleler yapmaya çalışıyor.
Mardin'in Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinin içme suyu ihtiyacını karşılayan şebekenin patlaması sonucu yollar ve piknik alanı su altında kaldı, Nusaybin-Midyat karayolu trafiğe kapandı.
Ürdün'de İsrail Büyükelçiliği binası içinde açılan ateş sonucu 2 kişi yaralandı.
Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nas evinde kalp krizi geçirdi. Nas, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Arap Birliği'nin, İsrail’in Kudüs ve Mescid-i Aksa’daki artan ihlalleri nedeniyle olağanüstü toplanma kararı aldığı belirtildi.
ABD'nin Texas eyaletinde bir römorkun içinde 8 kişinin ölü bulunduğu açıklandı. San Antonio İtfaiye Şefi Charles Hood yaptığı açıklamada, 30 kişinin yaralı bulunduğunu, 17’sinin du
Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, dün yapılan ateşkese rağmen Suriye hükümet güçlerinin Guta bölgesine hava saldırısı düzenlediğini açıladı.
Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) ihraçların ardından general/amiral mevcudu 326'dan 196'ya düştü.