ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Başkan Donald Trump'ın Charlottesville'de yaşanan ırkçı saldırılar sonrasında yaptığı açıklamalara ilişkin, "Başkan kendi adına konuşuyor" ded
Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel, Türkiye üzerinde baskı oluşturmak için aldıkları ekonomik önlemlere AB ülkelerinden de destek istediklerini, ancak bazı AB ülkelerinin bu konuda Almany
Eskişehir'de Atatürk heykelinin kaidesinde bulunan yazıların üzerine sprey boya ile zarar verdiği iddiasıyla gözaltına alınan kişi, tutuklandı.
Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 3 kişinin yaralandığı bildirildi.
Yemen ordusunun, Hacce kentine bağlı Midi ilçesinin büyük bölümünü Husilerden geri aldığı bildirildi.
Irak ordusu, Telafer kent merkezini terör örgütü DEAŞ'ten geri aldı.
The Atlantic yazarlarından Krishnadev Calamur, son yazısında Rusya-Taliban ilişkisini ve ABD’nin son dönemlerde bu konuya dair iddialarını mercek altına aldı.
Anayasa Mahkemesi (AYM), haklarında yakalama kararı olan ve şu an yurt dışında bulunan HDP’lilerin milletvekilliğinin düşürülmesi kararının iptali talebini gündemine aldı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen iki bombalı saldırıda 5 kişinin öldüğü bildirildi.
24 Ağustos 2016’da başlayan ve 30 Mart 2017’de sona erdiği duyurulan Fırat Kalkanı Harekatı hakkında çok şey söylendi. Başarılı bulanlar da oldu, başarısız bulanlar da. Övenler de o
Örgütün esnaf yapılanmasında yer aldıkları ve ByLock kullandıkları iddia edilen 7 zanlı gözaltına alındı
İngiltere Başbakanı May, "Dün gece kamuyu korumak üzere cesur ve hızlı davranan memurlarımıza teşekkür etmek istiyorum." dedi.
Sana'daki otel saldırısının ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İran destekli Husiler, Suudi liderliğindeki Koalisyona karşı büyük bir saldırı başlattı.
Norveç'te yayın kuruluşu olan NRK, 22 yaşındaki Faten Mehdi el Huseyini'yi sunucu yapma kararı aldı. Haberi duyan İslam karşıtları sosyal medya üzerinden "Müslümanlar Norveç'ten gönder