Adana Emniyetince, kurulan ‘WhatsApp ihbar hattı'na nokta belirtilerek şikayet yağdı, bu sayede çok sayıda uyuşturucu satıcısı yakalandı.
Sakarya'nın Kaynarca ilçesindeki ormanlık alanda öldürülen Suriyeli hamile kadın ile 10 aylık bebeğinin cenazeleri, İdlib iline bağlı Cibale köyünde toprağa verildi.
'Şimdi ise Derda’sız, sağ elsiz, bedeni yanık bir zavallı âdem… ' İsmail Kılıçarslan - Yeni Şafak
Hamburg'daki şiddet olaylarında yaralanan polis sayısı 213'e, gözaltına alınan protestocu sayısı 265'e yükseldi.
Suriye sınırında yer alan Afrin İlçesi’ndeki terör örgütü PKK/PYD varlığına karşı Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO tüm önlemlerini aldı.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerce iş makinelerini taşıyan konvoya düzenlenen saldırıda 2 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.
Ankara'nın Kahramankazan İlçesi Soğulcak Mahallesi Köy konağını kimliği belirsiz saldırganlar tarafından yağmalandı. Saldırganlar, konağın içerisinde bulunan eşyalar dağıtıp kulla
Kuşadası’nda balon şişirmek için kullanılan bir barakada helyum gazının patlaması sonucu meydana gelen yangında, kulübe ile birlikte park halinde 5 araç yandı, 1 kişi yaralandı.
Almanya'nın Hamburg kentinde G-20 Zirvesi sırasında sokakları savaş alanına çeviren göstericilerin arasında PKK teröristlerinin olması dikkat çekti.
Suriyeli hamile bir kadın ile 10 aylık oğlu acımasızca katleden iki kişi suçlarını itiraf etti. Zanlılar, "Yakalanmasaydık Halid Al-Rahmun'u da öldürmeyi planlıyorduk" dedi.
Büyükada'da Türkiye'de Gezi benzeri bir ayaklanmayı planlarken suçüstü yakalanan 2'si yabancı 11 şüpheliyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu mitingi yaparken, miting alanına bayrak, adalet pankartı, Atatürk posteri dışında hiçbir şey istemiyorum, altı oklu bayrak da istemiyorum" dedi
İngiltere’de yapılan bir araştırmada Türkiye, eğitim alanında ‘yükselen yıldızlar’ kategorisinde yer aldı ve dikkatle izlenmesi gerektiğini belirtti. OECD verileri ise görüntünün pe
Kafasına levyeyle vurulan genç kadın bayıldı. Kadının 10 aylık oğlu Halaf’ı ağladığı için yakalanacaklarını düşünüp elle boğarak öldüren zanlılar, bebeğin cansız bedenini k
G20 Zirvesi’ne ev sahipliği yapan Hamburg’da devam eden gösterilerde 160 polis yaralandı, 70 kişi gözaltına alındı.