Dostoyevski’ye asıl ününü kazandıran beş büyük romanı: “Suç ve Ceza”, “Ebedi Koca”, “Ecinniler”, “Karamazov Kardeşler” ve “Budala” olmuştur. Deniz Demirdağ yazdı.
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Bottrop şehrinde, aracını göçmenlerin üzerine kasten süren kişi, 4 kişinin yaralanmasına neden oldu.
İddiaya göre, Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesinde Mustafa Ö., aralarında daha önceden husumet bulunduğu öne sürülen AK Parti Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Eryiğ
İhanet örgütü PKK Şırnak'ın Silopi ve Cizre ilçelerinde askeri noktalara bomba yüklü 3 drone ile saldırı düzenlemeye çalıştı. Erken farkedilen insansız hava araçları güvenlik gü�
Bir süre önce Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “Kitap Okuma Yarışması” kapsamında lise öğrencilerine “Okunması Zorunlu” olarak tavsiye edilen Cahit Zarifo
Iğdır'da teröristlerce sınır karakoluna gerçekleştirilen roketli saldırıda bir asker yaralandı.
1150’lerde Hazreti Muhammed’in naaşını kaçırmaya teşebbüs eden Hristiyan dünyası, yaklaşık üç buçuk asır sonra bu işi yeniden denemeye kalktı ama çabaları yine boşa çıktı. P
Bir süre önce Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği “Kitap Okuma Yarışması” kapsamında lise öğrencilerine “Okunması Zorunlu” olarak tavsiye edilen Cahit Zar
FETÖ'nün medya yapılnaması ile ilgili yürütülen soruşturmada hakkında yakalama kararı olduğu iddia edilen gazeteci Hasan Cemal, Twitter'dan skandal bir paylaşıma imza attı.
Taksim'de bir iş yerinin önüne bırakılan çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanları tarafından fünyeyle patlatılan çantanın içinden kağıt çıktı.
Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki yuvalanan terör örgütü YPG/PKK hedeflerine yönelik yapmayı planladığı harekat öncesi sınır hattına askeri sevkıyatlar tüm hızıyla sürüyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2019 yılında çevreyi kirletenlere uygulanacak para cezalarını açıkladı.
İngiltere'nin doğu kıyısına 6 İranlı sığınmacının botla ulaşması üzerine İçişleri Bakanı Sajid Javid, Noel tatilini yarıda kesti.
ALES sınavına girmek isterken başörtüsündeki iğne yüzünden sınava alınmayan genç, sınav görevlilerinin cezalandırılması talebiyle Kamu Denetçiliği Kurumu'na (KDK) başvurdu