Pakistan'ın kuzeybatı eyaleti Hayber Pahtunhva'da, şiddetli yağışların yol açtığı kazalarda en az 26 kişi hayatını kaybetti, 180'den fazla kişi yaralandı.
İsrail savaş uçakları, Suriye sınırından İsrail’e sızan bir grubu vurdu. Saldırıda 4 kişinin öldüğü açıklandı.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki Cumhurbaşkanlığı seçimini, oyların yüzde 60'ını alarak mevcut Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu geride bırakan eski Lefkoşa Belediye Başkanı Mustaf
Irak Savunma Bakanı Ubeydi, IŞİD'in, Enbar'da aralarında üst düzey komutanların bulunduğu 142 askeri öldürdüğü iddialarının 'yalan' olduğunu bildirdi.
Devlet Personel Başkanlığı, '20 bin memurun sınavsız alındığı' yönünde çıkan haberleri yalanladı.
Emeklilerin, yapılacak zamdan sonra enflasyon farkı alacakları da kesinleşti. İşçi ve Bağ-Kur emeklileri 6 aylık enflasyon kadar fark alırken, memur emeklileri ve memurlar ise yüzde 3'ü ge
Seçime birlikte girme kararı alan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi, seçim beyannamesini açıkladı.
Aralarında Türklerin de bulunduğu 242 kişi Nepal'den dönüyor.
Rejime ait savaş uçağının, İdlib'in Darkuş beldesindeki pazar yerine düzenlediği saldırıda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 30 sivil katledildi
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, tersine beyin göçünün tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "TÜBİTAK'ın çağrısıyla 595 bilim insanımız ülkelerine dönerek, çalışmalar�
AKP hükümetlerinin tüketim odaklı büyüme politikalarının bir sonucu olarak Türkiye’de her iki kişiden birinin borç içinde olduğu ortaya çıktı.
1915 olaylarına ilişkin iddialarının yaygın kabul gördüğü Batı ülkeleri, aynı dönemde katledilen milyonlarca Müslümanın acısını görmüyor!
İsrail askerleri Kudüs’te öldürülen bir Filistinli için düzenlenen protesto gösterisine müdahale etti, 20 kişi yaralandı.
Fatih Üniversitesi'nde düzenlenen bir sergide yayınlanan fotoğraflardan özellikle Filistin üzerindeki politikaları çok eleştirilen Bejamin Netanyahu'nun sözüyle birlikte yayınlanan bir fot
Yemen'deki kararlılık operasyonu sürüyor. Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin son hedefi askeri kamp alanı oldu.