Suriye'de Lazkiye kenti kırsalındaki Bayırbucak Türkmen bölgesine yönelik yoğun saldırı başladı.
Putin'e seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Biz topraklarınızı ihlal edip Doğu Ukrayna'yı bombalasaydk acaba ne yapardınız' dedi.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin Ada'ya yaptığı ziyaretin ardından Al Jazeera'ye konuşan KKTC Dışişleri Bakanı Emine Çolak, müzakere sürecinin kolaylaşmadığını, ancak artık dış a
Rusya'ya bağlı Kuzey Kafkasya cumhuriyetlerinden Kabardino-Balkariya'da milletvekili Hadis Bottayev, uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü.
Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, Türk askerinin IŞİD kontrolündeki Musul kenti yakınlarında konuşlandırılmasının "Uluslararası hukukun ve normların ihlali" olduğunu öne sürdü. Ankara'
ABD’nin Kıbrıs’a uygulanan silah ambargosunu kaldırdığı yönündeki haberler, Washington Yönetimi tarafından yalanlandı. Ancak yönetimin Amerikan Kongresi’ne bu konuda 120 gün içinde bi
Washington merkezli Ortadoğu Enstitüsü Uzmanı Zübeyir İkbal, Rusya'nın ortaya attığı 'Türkiye IŞİD petrolünü satın alıyor' iddialarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Türk akımı projesinin Rusya tarafından değil, Türkiye tarafından durdurulduğunu söyledi. Rusya'nın Türk gıda mallarını almamasıyla ilgili olarak ise "Türkiye s
IŞİD, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde engellilerin hizmet aldığı bir sosyal hizmetler kurumuna yönelik 14 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı üstlendi.
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yerleşik Ruslarla bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu gerginliği en kısa sürede gideririz. Rusya sadece dostumuz değil, aynı zamanda t
İstanbul Boğazı'nın altından geçerek, trafiği önemli ölçüde rahatlatacak olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin ihale tarihi belli oldu.
Rusya'nın son bir hafta içinde 5 Türk bayraklı gemiyi Novorossisk limanında alıkoyması üzerine 4 Rus gemisi Samsun limanında alıkonuldu.
Ordu'nun Fatsa ilçesinde silahlı ve yüzleri maskeli 2 kişi, kuyumcu ile iş yerindeki müşterileri rehin aldı.
ABD Savunma Bakanlığı, Türk askerinin nöbet değişimiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'bu bir koalisyon aktivitesi değil, Türkiye bu konuda bizi bilgilendirdi' dedi.
Türkiye enerjide Rusya’ya bağımlılığını azaltmak için mevcut LNG ve doğalgaz depolama tesislerinin kapasitesini artırırken yeni yatırımlar da yapıyor. Özel sektör önümüzdeki yıl