ABD’nin puzzle planına göre; Barzani şimdi düşerse KYB ve Goran’ın teslim alacağı bir IKBY çok da zorlanmadan eklemlenecektir, Suriye’nin kuzeyinde ABD desteğiyle devlet taklidi yapan PKK
Sen Semih Kaplanoğlu olarak ‘bir Müslüman yönetmen nasıl film yapabilir?’ sorusuna cevap verecek bir başyapıt ortaya koyuyorsan, Hızır ve Musa kıssasını muazzam şekilde sinemaya uyarlı
İzmir'den İspanya'ya sefer yapan Türk gemisi İbrahim Dede'nin mürettebatı, Akdeniz'de içerisinde çocuk ve kadınların da bulunduğu 75 göçmeni kurtardı.
Irak Türkmen Cephesi'nin Kerkük kent merkezindeki Bağdat Yolu semtinde bulunan bürosuna otomatik silah ve el bombasıyla saldırı düzenlendi.
Org. Hulusi Akar'ın İran Genelkurmayı'nda katıldığı ve Kuzey Irak referandumunun değerlendirildiği toplantıda ekrana "Allah yolunda sefere çıkmanın" emredildiği ayetler yansıtıldı.
Türk Kızılayı, Yemen'in Aden şehrinde ihtiyaç sahiplerine bin ton un dağıtımına başladı.
Ankara genelinde park, bahçe ve umuma açık alanlarda ekim ayı boyunca açlık grevi, oturma eylemi, anma toplantısı, konser ve buna benzer toplu etkinlikler yasaklandı.
Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin, "Yılın 3'üncü çeyreğinde büyümenin yüzde 7'yi aşmasını bekliyoruz. 2017 yılına ilişkin büyüme tahminimizi haziran ayındaki yüzde 4,7'de
Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi hakkında yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, gazetede yer alan bazı yayınların FETÖ'nün amac�
Ataşehir'de yoldan geçen kadına saldıran Hakan Dündar tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, anne-babalar ve çocukları arasında en sık yaşanan sorunlardan biri olan internet kullanımı ve bilgisayar oyunları konusu bir kez daha
Nobel Tıp Ödülü, biyolojik saati kontrol eden mekanizmaları keşfeden 3 Amerikalı bilim adamına verildi
FETÖ soruşturmasından kaçtığı tahmin edilen bir Türk subay, eşiyle birlikte bir tekneyle geldiği Kıbrıs Rum yönetiminden siyasi sığınma hakkı istedi.
İstanbul Müftüsü Yılmaz, şehirde 3 bin 365 cami olduğunu en az 10 bin camiye daha ihtiyaç olduğunu söyledi.
Fatih Erbakan'ın parti kuracağı iddiaları sonrasında bu partinin adının Refah Partisi olacağı iddia edildi.