Diyarbakırda kurulan 'Zorla Alıkonulan Kadınlar İçin Mücadele Girişimi', IŞİDe karşı Uluslararası Ceza Mahkemesinde dava açmaya hazırlanıyor.
Başakşehirde yapılacak olan Kız İmam Hatip Lisesi ile Üsküdar Altunizade Mahallesinde yapılmak istenen Koru Camiine karşı çıkan eylemcilere destek veren Zaman gazetesi, Defne Halman�
Balyozdaki yeniden yargılamanın ardından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Ergenekon davasında verilen mahkumiyet kararlarının bozulmasını talep etti.
Açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonunun 9 Mayıs Zafer Bayramının 70. Yıldönümü vesilesiyle düzenleyeceği törene katılmayacak. Törende Türkiye, büyükel
Lazkiye'de resmi ofis açan Lübnanlı Şii Hizbullah hareketi tarafından Fas Camiİ merkez haline getirildi. Lazkiye'deki önemli Sünni camilerinden olan Fas Camii'nin rejim tarafından Hizbullah'a
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Los Angeles'ın altyapı ihtiyacı, Yeni Delhi'den daha fazla. Yollar, kaldırımlar, köprüler, alt geçitler her şey dökülüyor" dedi.
İkinci yılında yeni Gezi buluşması tertipleyen Fikir Kulüpleri Federasyonu, aynı gün Dolmabahçe'de "başkaldırıyoruz" sloganı ile yürüyecek. Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden DHKP
Başbakan Ahmet Davutoğlu'na HDP'ye oy vermesi çağrısında bulunan Demirtaş, "HDP baraj altında kalacak olsa Ahmet Davutoğlu gidecek en başta. O yüzden bize oy ver" dedi.
Filistin yönetimi, Netanyahu liderliğinde kurulacak yeni sağcı hükümet ile kabinede yer alması beklenen ırkçı ve ayrımcı isimlere tepki gösterdi.
Yemen'in BM Temsilcisi, İran destekli Husilerin sivillere yönelik saldırılarını artırmasının ardından Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne ülkeye ''karadan müdahale edilmesi' çağr�
Salı gecesi Sudanın başkenti Hartum yakınlarında bir silah tesisinde meydana gelen patlamanın İsrailin hava saldırısı sonucunda gerçekleştiği iddia ediliyor.
ODTÜ Rektörlüğü ile öğrenciler arasında bir süredir devam eden şenlik krizi tatlıya bağlanırken kazanan alkol oldu.
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakının Mardin milletvekili adayı Ahmet Özal, 7 Haziran seçimleriyle ilgili tuhaf bir kehanette bulunarak "Erdoğan'ın mitingleri AK Parti'ye yarar d
Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı canlı yayında açık açık Doğan medyasının hedefinin ne olduğunu söyledi.
Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında Suriyelileri geri yollayacaklarını taahhüt ediyor. Bu nasıl mantıktır ve hangi insaftır? Suriye'de ne değişti ki bu insanlar iade edilecek?