İsveç’in Göteborg kentinde sabaha karşı arka arkaya iki şiddetli patlama meydana geldi.
Kırım Tatarları'nın manevi lideri Kırımoğlu, basında çıkan 'Türkiye’den Ukrayna’ya silah yardımı” ile ilgili haberleri yalanladı.
Cizre'de terör operasyonlarının başarılı bir şekilde sonlandırmasının ardından, HDP Eş Başkanı Demirtaş "savaş suçu işlendiği" iddiasını sürdürdü. "Halkın katledildiğini" sav
ABD'li milyarder Soros, Putin'in Avrupa için IŞİD örgütünden daha büyük bir tehdit olduğunu söyledi...
Macaristan'da dokuz Suriyeli sığınmacı kamu görevlisine karşı şiddet suçlamasıyla mahkum edildi. Sığınmacıların ayaklarına zincir vurularak kilitlendi.
Fethullah Gülen'in haftalık konuşmalarının yayınlandığı herkul.org sitesine erişim mahkeme kararıyla engellendi.
Yemen ordusuyla, Husiler ve devrik lider Ali Abdullah Salih güçleri arasında yaklaşık bir yıldır devam eden çatışmalar gün geçtikçe şiddetleniyor.
Suudi Arabistan Savunma Bakanı Müsteşarı Tuğgeneral Ahmed Asiri, IŞİD'e yönelik oluşturulacak yapılacak kara operasyona ilişkin açıklama yaptı.
Suudi Arabistan'ın güneyindeki Cizan kentindeki eğtim idaresi binasında bir öğretmen 6 çalışma arkadaşını silahla vurarak öldürdü. Saldırıda 2 kişi de yaralandı.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde gece başlayan ve aralıklarla sabaha kadar devam eden çatışmalarda 1 kişi öldü.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, daha önce anlaşmaya yanaşmayan İsrail için 'Baktı ki AK Parti gitmeyecek, o zaman İsrail yeniden yanaşmaya başladı' dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kandil'i işaret etti Suriye'de de terör örgütlerine yönelik gerekli tedbirleri alabileceklerini söyledi.
Çoğumuz gibi ben de epeydir farkındaydım, rahmetli İzzetbegoviç ve rahmetli Topçu arasındaki benzerlik noktalarının.
Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerinin binalarına eş zamanlı olarak silahlı ve molotof kokteylli saldırı gerçekleştirildi.
Bölgeden beklediği desteği alamayan PKK, halka baskılarını iyice arttırmış durumda… Yapılan vahşeti sorgulayan militanlarını ise tek tek infaz etmekten çekinmiyor. Gerçek Hayat, PKK i�