HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında etkisiz hale getirilen "Civan" kod adlı PKK'lı terörist Selman Tiryaki'nin cenazesine katıldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari Şemdinli’de terör örgütünün mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildiğini açıkladı. Operasyonda PKK'ya ait 2 adet patlamamış top mühimmatı el
Ordu'da, 2008 yılında kapatılan Ulubey K Tipi Cezaevi binası silah fabrikasına dönüştürüldü.
Birleşmiş Milletler'in Uluslararası bir soruşturmasından elde edilen rapora göre, Suriye hükümeti İdlib'te üçüncü defa kimyasal silah kullandı.
İtalya Sahil Güvenlik Komutanlığının koordine ettiği çok sayıda operasyonla Akdeniz'de 3 bin 300 göçmen kurtarıldı.
Tahran Büyükelçisi Tekin, geçen hafta İran Dışişleri Bakanlığına çağrılmasının İran medyası tarafından hem zaman hem de görüşmenin içeriği olarak saptırıldığını belirtti.
Tarih: Yakın gelecek. Yer: Fatih At Pazarı ya da Üsküdar Palmiye Meydanı ya da Başakşehir Sular Vadisi ya da en iyisi sosyal medya meydanı. Taraflar: Bir tarikat yapısına bağlı Sünni Savu
YPG'nin havadan vurulduğu gece, Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı'nın bulunduğu yerden Suriye'ye tank sokulmasının kararlaştırıldığı ileri sürüldü. Eğer, örgüte yönelik düzenle
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara'nın yeni hava savunma stratejisini anlattı.
Riyad-Tahran hattında yaşanan gerilimin kökenini ve olası sonuçlarını İRAM Başkan Yardımcısı Dr. Hakkı Uygur kaleme aldı.
Bob Dylan, sitesinde kullandığı "Nobel Edebiyat Ödülü kazananı" ibaresini kaldırarak, ödülü kabul edip etmediğiyle ilgili soru işaretlerini güçlenlendirdi.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) lisansı iptal edilerek kapatılan FETÖ'ye ait dershanenin başvurusunu, iç hukuk yollarının tüketilmemesi nedeniyle kabul edilemez buldu.
Türkiye’nin artık tehlikenin kapısına dayanmasını beklemeyeceğini belirten Doç. Dr. Mehmet Şahin, “Halep ve Musul güvende değilse Türkiye güvende olmaz” dedi.
Başbakan Yıldırım Afyonkarahisar'da ticaret ve sanayi odası ziyaretinde Bankacılara uyarılarda bulundu. Yıldırım "Bankacıları uyarıyorum. Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec
Van'da örgüt propagandası yapanlarla silahlı terör örgütü adına eylem ve faaliyetlerde bulunan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.