Rus yayın kuruluşu Sputnik'te yer alan habere göre, "Image Satellite Internacional" Facebook’ta Rus savaş gemilerinin Tartus limanından ayrıldığının görüldüğü uygu görüntülerini yay
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, kimyasal silahların Suriye hükümeti tarafından kullanıldığını dair ellerinde kanıt olduğunu söyledi.
Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. (STM) tarafından Pakistan Deniz Kuvvetleri için dizayn edilen ve geliştirilen Denizde İkmal Gemisi, ilk seferine çıktı.
Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk, Donald Trump'ın Suriye'ye yönelik politikasın ABD eski Başkanlarından Nixon'un stratejisi ile örtüştüğünü ama Trump'ın daha tehlikeli olduğunu iddia
Yeni Şafak yazarı Şebnem Oruç, Suriye'de yaşanan gerilimi köşesine taşıdı. Trump'ın Suriye'den çıkma niyetinin biranda savaş pozisyonuna dönüşmesi ve olası senaryoları yorumladı.
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk dünyada yükselen popülizm ve milliyetçilik dalgasını köşesinde değerlendirdi.
Çin, Suriye'ye yönelik ABD'den gelen herhangi bir sıcak temas halinde savaş gemilerinin Rus Donanmasın'na katılmalarını emretti.
Bakanlar Kurulu’nda paylaşılan rakamlara göre, 2017’nin ilk çeyreğinde 6 bin olan Afgan sığınmacı sayısı, bu yılın aynı döneminde yüzde 400’ün üzerinde artarak 27 bine ulaştı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Afrin rejime teslim edilemez" dedi.
Yenimahalle Metro İstasyonu'nda bulunan elektrik trafosunda patlama meydana geldi. Ankara Valiliği konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
İran, Iğdır, Ağrı, Van üzerinden Türkiye’ye geçen Afgan sığınmacıların durumu Bakanlar Kurulu gündemindeydi. Bakanlar Kurulu’nda paylaşılan rakamlara göre, 2017’nin ilk çeyreğind
Milli Gazete yazarı Abdülaziz Kıranşal, modern muhafazarlık olarak tanımladığı durumun kullandığı dili köşesinde değerlendirdi.
Yeni Şafak yazarı Mehmet Acet, Esad'ın kimyasal silah kullanmasıyla artan tansiyon karşısında Türkiye'nin takınacağı tavrı köşesine taşıdı.
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FTE/PDY) Orta Afrika ülkesi Gabon'daki yapılanmasını çökerten bir operasyon düzenleyerek �
Esat Kabaklı, Burdur'un Karamanlı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanarak hastahaneye kaldırıldı.