Bank Asya'dan yapılan açılmada kuruluşun satışına dair bir açıklamayı gerektirecek gelişme olmadığı belirtildi
İçinde 13 yolcu bulunan nakliye helikopteri Norveç'in Bergen kenti yakınlarında düştü. Helikopterin düştüğü yerin bir adacık olduğu, suda insanların olduğu bildirildi.
Yunus Torpil, İslami hareketin önemli simalarından. Eğitim ve tebliğ faaliyetleriyle uğraşan Torpil, özellikle Balkanlı öğrenciler üzerine yoğunlaşmış durumda. Yusuf Tunçbilek, Yunus
İstanbul Adliyesi girişinde gözaltına alınan İngiliz ajan Chris Stephenson hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Balıkesir'de kendisine yönelik "faili meçhullerin sorumlusudur" denildiğini hatırlatan MHP'nin genel başkan adayı Meral Akşener, "Ne derseniz deyin, hepsi kabulümdür" dedi.
Rusya ve Suriye yönetiminin Halep'te düzenlediği hava saldırılarında bişr haftada 202 kişi ölürken BM ve Batı sadece kınamakla yetiniyor
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Malkoç, 'Yeni anayasada laiklik ilkesi olacak' dedi...
ABD, Kırım işgali ve Doğu Ukrayna'daki müdahaleleri sona erene kadar Rusya'ya karşı yaptırımlara devam edecek.
ABD'de başkanlık süresi yakında dolacak olan Barack Obama, otomotiv endüstrisi ve konut piyasasına kadar birçok endüstri alanının krizden kurtarıldığını söyledi.
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Golan Tepeleri'nin 'sonsuza kadar kendilerine ait kalacağı' açıklamalarına tepkiler sürerken, bölgenin neden bu kadar önemli olduğu sorusu da gündeme geldi
Uluslararası Af Örgütü, Çad'da seçimlerden sonra ortadan kaybolan askerler için soruşturma talep etti
IŞİD’e katılmak amacıyla Kocaeli’deki evlerinden kaçan iki arkadaş Kilis’te Jandarma ekiplerine teslim oldu.
Manisa'nın Soma İlçesi'nde yola tuzaklanmış uzaktan kumandalı iki ayrı el yapımı patlayıcı belli aralıklarla patlatıldı. İlk patlamada yaralanan olmazken ikinci patlamada 1 astsubay haf
ABD'li Cumhuriyetçilerin ırkçı başkan aday adayı Donald Trump, Rusya ve Çin ile ortak zeminde buluşabileceklerini, ortak düşmanlarının ise Ortadoğu'daki teröristler olduğunu söyledi.
PKK'nın zorla dağa kaçırdığı F.S. Cemil Bayık'ın en güvendiği adam oldu ve Yüksekova'ya gönderildi.