İzmir’'de polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada bomba düzeneği, 3 adet el bombası, 2 adet tabanca ele geçirildi.
Dünyada her yıl 12 milyon kişiye kanser tanısı konuluyor. Türkiye'de yapılan son çalışmaların ardından mobil kanser taramasına ilgi 5 kat artıyor.
Geçen yılı 99,54 liradan tamamlayan altının gramı dün itibarıyla 121 lirayı aştı. uzmanlar altın fiyatlarının daha da artabileceğini söyledi.
MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, sosyal medyada yer alan “Yargıtay kurultayı onadı” iddialarının doğru olmadığını açıkladı.
İngiltere'de dün yapılan yerel seçimler sonunda Londra'da Pakistan asıllı Müslüman aday Sadık Khan kazandı.
AK Parti'de ismi yeni başbakan adayları arasında geçen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Genç Türkiye Zirvesi'nde yaptığı konuşmada "Türkiye'de rejim sorunu yoktur. Türkiye
MİT TIR’larının görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin davada Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül’e 5’er yıl hapis c
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Davutoğlu'nun yeniden aday olmamasıyla ilgili olarak twitter'da paylaşımda bulundu.
Alman Hükümeti "Türkiye Başbakanı Davutoğlu ve diğer tüm yetkililerle bugüne kadar çok iyi şekilde çalışmıştır. Biz bu iyi ve yapıcı işbirliğinin diğer bir başbakanla da sürdü
Almanya'da 8’i Türk 10 kişiyi öldüren aşırı sağcı Nasyonal Sosyalist Yeraltı örgütü sanıklarının yargılandığı davada 3 yıl geride kaldı.
S&P'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin yabancı ve yerel para cinsinden kredi notlarının sırasıyla 'BB+' ve 'BBB-' olarak korunduğu belirtildi.
MİT TIR’ları davasında karar beklenirken, adliye çevresinde bekleyen Can Dündar’a silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Dündar olaydan yara almadan kurtulurken, saldırgan gözaltına al�
Bazı çevrelerin kaos ve kriz çığırtkanlıklarını boşa çıkaran Başbakan Davutoğlu'nun veda konuşması medyada büyük alkış aldı.
Şili Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde İsrail Üniversitelerini boykot etme kararı alındı. Filistin'de insan haklarını ayaklar altına alan İsrail'in üniversiteleriyle akademik ilişkilerin
CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Meclis'te, "Çocuk Haklarının Uluslararası Sözleşmelere Uygunluğunu İzleme Komisyonu" kurulması için yasa teklifi hazırladı.