Emniyet Genel Müdürlüğü, terör örgütlerinin canlı bomba eylemlerine dair harekete geçti. Bomba yüklü bir aracın Trabzon'a geldiği bilgisine ulaşıldı.
Kağızman ilçesi Karakurt mevkiinde PKK'lıların araç yakması ardından bugün trafiğe kapatılan yolda mayına basan bir asker şehit oldu.
Hakkari Çukurca'da PKK'lıların taciz ateşine maruz kalan askerler hamile kadını zor şartlar altında doğuma yetiştirdi.
Hakkari'de, bir grup PKK'lının hendek kazıp, kum, taş ve elektrik direkleriyle kapattığı Şine Dağı yanındaki Hakkari-Çukurca karayolunun ulaşıma açılması için güvenlik güçleri hav
Hindistan ve Bangladeş arasında gerçekleşen anlaşma ile toprak takası konusunda işlemler başlatıldı.
İngiltere'de araba pazarına düşen özel uçakta Usame bin Ladin'in üvey annesi ve kız kardeşi öldü
Dünya basınının Filistin'de diri diri yakılan bebeğe, aslan Cecil'e yer verdiği kadar bile önemsememesi tepkilere neden oldu. İngiliz milletvekili Galloway, bu durum için, "Çünkü Filistin
Bu toprakların tarihine, varoluş şartlarına giydirilen deli gömlekleri sadece kültürel değişimle sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda strateji hesaplarının, büyük oyunların meşrulaştır
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Elde silah, ağızda demokrasi bir arada olmaz. Silahla demokrasi yan yana yürümez" dedi.
IKYB Başkanı Mesud Barzani, barış sürecinin sona ermesinde Erdoğan kadar PKK’nın şahin kanadının da sorumluluğu bulunduğunu söyledi
Dereceye girecek olan ilk üç kişiye gümüş kupa armağanı verilecek olan yarışmanın jürisinde dönemin ünlü şarkıcı ve türkücüleri yer almaktadır.
Yahudi yerleşimcilerin kundakladığı evde yanarak hayatını kaybeden Filisintinli bebek için tüm dünyada tepkiler çığ gibi büyüyor.
Çeçenistan Cumhuriyeti’nin kukla Başkanı Ramazan Kadirov, Avrupa Birliği ve ABD’nin yaptırımlarına katılmayan Türkiye ve Arap ülkelerinin Moskova yönetimine ihanet etmediğini söyledi.
Dershanelerin Dönüşüm Süreci Toplantısı'nda sektör temsilcileriyle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, belirsizlikleri ortadan kaldıracak yeni yönetmeliğin gelecek hafta açı
Kütahya'nın Domaniç ilçesinde 22 yaşındaki Aysun Altay, erkek arkadaşına ait tabancayla intihar etti.