Tüm dünyada meydana gelen gelişmeler, '3. dünya savaşı çıkabilir' söylentilerine neden olurken, eldeki verilere bakıldığında hali hazırda 66 ülkenin çatışmalara ve savaşlara sahne o
Endonezya'nın en büyük İslami camiaları olan Muhammediye ve Alimler Birliği (Nadhatul Ulema) cemaatleri, birlikte çalışma kararı aldı.
Güvenlik güçleri, çevreye zarar vereceği gerekçesiyle Artvin Cerattepe bölgesinde maden çıkarılmasına engel olmak isteyen gruba yeniden müdahale etti.
Fransa'nın Migennes Belediye Başkanı Boucher'in okullarda Türkçe ve Arapça'yı yasakladığı öne sürüldfü.
Türkiye'nin PYD'ye yönelik top atışlarını durdurmasını isteyen BM Güvenlik Konseyi yeni bir açıklamayla geri adım attı.
Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Caferi, ABD'nin desteklediği Kürt grubunu Suriye yöentiminin de desteklediğini açıkladı
Dün geceden itibaren sokağa çıkma yasağının başladığı Şırnak'ın İdil ilçesinde çatışma sesleri geliyor.
Hollanda'ya ait savaş uçakları, hükümetin geçen ay aldığı karar doğrultusunda Suriye'de terör örgütü IŞİD hedeflerini bombaladı.
ABD Başkanı Obama, ASEAN Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, 'Suriye'deki bir avuç muhalif Rus ordusuyla başedemez' dedi...
Filistin İslami Hareketi lideri Salah, açlık grevi yapan Filistinli gazeteci Kıyk ile dayanışma içerisinde olduğunu göstermek için açlık grevine başladı
Danimarka'da mücevher yasası adı altında mültecilere uygulanan değerli eşyaların satışına onay veren yasanın uygulanmadığı açıklandı
Fransa Ulusal Meclisi, olağanüstü halin üç ay daha uzatılmasını kararlaştırdı
Rusya Federal Güvenlik Servisi, Mısır'da Rus uçağının düşürülmesinin, Türkiye kaynaklı 'Bozkurtlar' adlı IŞİD bağlantılı bir örgüt tarafından yapıldığını yalanladı.
Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Suriye'de 6 gün içerisinde bin 593 hedefin vurulduğunu bildirildi
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Rusya'nın isteği üzerine Türkiye'nin Suriye'deki YPG mevzilerini vurmasını görüştü. Güvenlik Konseyi Dönem Başkanı Rafael Ramirez Carreno konseyi