İslami Cihad Hareketi, ABD'nin Filistin davasına yönelik politikasında bir değişiklik beklemediklerini bildirdi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 2012 yılından bu yana Parkinson hastalığı ile mücadele ettiği ve ocak ayında görevi bırakacağı iddia edildi.
Türkiye’nin dünyaca ünlü turizm merkezlerinden olan ve 5 yıl aradan sonra 29 Temmuz'da ziyarete açılan Trabzon’un Maçka ilçesindeki tarihi Sümela Manastırı taş düşmelerini önleme �
Mektupla gelen oylar sonrası ABD Başkanı Donald Trump karşısında öne geçen Demokrat Başkan adayı Joe Biden, destekçilerinden sakin kalmalarını ve kazanacaklarını söyledi.
Sincar’daki yerel güçleri Irak’taki İran yanlısı Haşdi Şabi tarafından maaşa bağlanan PKK, ABD’nin Suriye’de kendisine sağladığı lojistik ve askeri destek-koruma sayesinde, IKBY
Arap ülkelerini pençeleri şeklinde kullanan İsrail, bölgedeki önemli noktalar ve boğazlarda kontrolü ele geçirerek, bölgesel nüfuzunu ve dünyadaki etki alanını genişletmek istiyor.
ABD başkanlık seçiminde Demokrat aday Biden önde gidiyor olsa da ABD seçim sistemindeki farklı prosedürler ve Trump’ın itirazları nedeniyle dengelerde değişim olması mümkün.
İran’da özellikle dış siyasetle ilgili ifade edilenler, alınan tüm kararların altında imzası olan Hamaney’in talimatıyla bir uygulama söz konusu değilse, eylemden ziyade söylemin bir
Nasıl oluyorsa, ötekinin dini değerlerine kuduzca hakaret “fikir özgürlüğü” olarak savunuluyor. Büyük putun cilâsı dökülüyor. Zaten önce cila dökülür ve ne kadar yeni cila sü
Avusturya’nın başkenti Viyana’da 4 kişinin ölümüne yol açan kişinin 2018'de Türkiye'de tutuklanarak Avusturya'ya iade edildiği bilgisi paylaşıldı.
Irak merkezi hükümeti, terör örgütü PKK’nın ülkenin kuzeyinde Peşmergeye saldırısını kınadı.
Fransız Senatosu, Afrikalılara ait sanat eserleri ve kültürel varlıkların iadesine ilişkin tasarıyı kabul etti.
Fisk’in PKK hayranlığından, Türkiye’nin terörle mücadelesini “Kürtleri ezmek” olarak sunan üslubundan ve 1915 Olayları’nı “Ermeni Soykırımı” şeklinde tanımlayıp her fırs
Depremler insanın hayatla olan ilişkisine dair bilinçlerini de sarsıyor. Elbette sonuna kadar sebeplere sarılmak gerektiği bilincini yok etmeden, hatta onu daha da güçlendirerek, son kertede h
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, ABD seçimlerini hangi aday kazanırsa kazansın, ABD'nin Suriye'deki askeri varlığında bir değişiklik öngörmediğini belirtti.