Mısır güçlerinin Libya'da bazı hedeflere düzenlediği saldırılardan önce darbeye teşebbüs eden Hafter ile koordinasyon sağladığı açıklandı
Irak Başbakanı Haydar İbadi, ordunun Musul'u IŞİD'den geri almak için hazırlandığını belirterek "Birkaç ay içinde Musul için harekete geçileceğini" söyledi.
Özgecan'ın katilleri üzerinden başlatılan ''İdam'' ve ''Hadım'' tartışmaları sürerken zanlıların alacağı en ağır ceza da belli oldu. Hukuk Fakültesi Dekanı Ertekin, “Zanlı ’hunha
Adalet Komisyonu Başkanı İyimaya, "kadına karşı şiddete ve vahşete dayalı öldürmelerde" idam cezasının tartışılması gerektiğini savundu.
AB, Ukrayna'daki krizden sorunlu tuttuğu Moskova yönetimine yönelik yeni yaptırımlarını açıkladı. Rusya savunma bakan yardımcılarına seyahat yasağı konuldu.
Adana'da Suriyeli bir aile şiddetli yağmurlardan dolayı çadırları tamamen su altında kalınca çaresiz bir şekilde hayvanların bağlandığı ahıra sığınmak zorunda kaldı.
İnsan Hakları İzleme Örgütü'ne göre, Irak'ta Şii gönüllü milisler IŞİD'den temizlenen bölgelerdeki sivillere yönelik birçok ihlâlde bulunuyor. Son olarak Barvana ve Mikdadiye'de yaşa
Özgecan Aslan'ın ailesini ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, çıkışta "Bir Bakan olarak değil ama bir anne ve kadın olarak, şahsa karşı işlenen suçların ceza
İtalyan sahil güvenlik ekipleri, Akdeniz’de Libya ile İtalya arasında kalan Sicilya Kanalı’nda 2 bin 100 kaçağı kurtardı. Lampedusa Adası'na getirilen göçmenler arasında çok sayıda ka
Mısır ordusu, örgütün 21 Mısırlı Hıristiyan'ı öldürmesinin ardından sabah erken saatlerde Libya’daki IŞİD mevzilerini vurduğunu açıkladı.
Moskova'daki cami ihtiyacı ilginç çözüm tekliflerini ortaya çıkarıyor. Bir grup, Müslümanların namaz kılabilmeleri için Moskova'ya seyyar mescid teklifinde bulundu
Başkent Kopenhag'da İslam ve ifade özgürlüğü toplantısına yapılan silahlı saldırının ardından bir sinagoga ateş açıldı. Saldırıda bir kişi öldü, iki polis yaralandı. Sabaha ka
IŞİD, Irak'ın batısında Anbar eyalatindeki Bağdadi kentini ele geçirdi. Kent merkezi bölgedeki ABD askerlerinin Irak ordusuna eğitim verdiği askeri üsse 8 kilometre mesafede bulunuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Mersin'de öldürülen Özgecan Aslan’ın ailesini arayarak başsağlığı diledi.
Türkiye'nin Yemen'deki Sana Büyükelçiliği ülkedeki tüm faaliyetlerini askıya almaya hazırlanıyor. Büyükelçilik personeli Türkiye'ye dönüş için hazırlıklarını tamamladı.