Terör örgütü PKK’lı Duran Kalkan, CumhurbaşkanıErdoğan'ın, Dolmabahçe mutabakatını tanımaması, "Kürt sorunu yoktur" açıklamaları üzerine çözüm sürecinin bittiğini iddia ederek
BM, Lübnan'da yeni doğan 36 binden fazla Suriyeli bebeğin herhangi bir kimlik belgesi olmadığını açıkladı. Vatanı olmayan bebekler temel insan haklarından dahi yararlanamıyor.
Merkez Bankası 2015 Mart ayı cari açık verilerini açıkladı.
BM, Libya açıklarında Türk yük gemisine yapılan saldırıyı kınayarak, olayın nedenine ilişkin derinlemesine soruşturma yürütülmesini talep etti.
Google, sürücüsüz otomobillerinin test edildiği altı yıl içinde toplam 11 kazaya karıştığını açıkladı. Google, birkaç kazanın sürücü kontrolünde yaşandığını belirtti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ekonomik açıdan yetersiz ailelerin çocuklarından katılım payı alınmamasına yönelik çalışma başlattı.
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri sözcüsü Tuğgeneral Ahmed Asiri, önceki akşamdan bu yana haber alınamayan Fas'a ait F-16 savaş uçağının düştüğünü açıkladı.
Cuhmurbaşkanı Erdoğan Rize'de toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
Doğu ve Güneydoğu'da uzun yıllardır faaliyet gösteren BDP/HDP ikna heyetleri ilk kez partiden isimler tarafından kamuoyuna açıklandı
ABD'li gazeteci Hersh, El Kaide'nin lideri Ladin ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu
Bir Türk şirketine ait yük gemisine, Tobruk hükümetine bağlı güçler tarafından Libya açıklarında saldırıldı. Topçu atışında Türkiye vatandaşı 3. kaptan öldü.
Makedonya'da silahlı bir grup ile polis arasında çıkan çatışmada ölen polis sayısı 8'e çıkarken silahlı gruptan 14 kişinin öldüğü açıklandı
Cami yapımına izin verilmeyen Venedik, bir süreliğine de olsa ilk camisine kavuştu. Venedik Bienali çerçevesinde eski bir kiliseden dönüştürülen cami, 22 Kasım’a kadar açık.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in makam aracıyla ilgili eleştirilere tepki gösterdi: Eğer benim haberim olsa ben derdim ki, sakın bu arabayı verme. O makam, bu tür
Genelkurmay Başkanlığı, "Yasa dışı yollardan Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 154 şahıs, Türkiye'den Suriye'ye geçmeye çalışan 122 şahıs yakalandı" açıklamasında bulundu.