Rus Donanması'na ait kargo gemisi Vologda-50, İstanbul Boğazı'ndan geçti. Gemide makinalı tüfeğin açık şekilde geçmesi dikkat çekti.
Aydın'ın Didim ilçesinde mülteci botu battı. 13 kişinin kayıp olduğu belirtilirken 26 kişinin ise kurtarıldığı öğrenildi.
Türk askerlerinin Peşmergeye eğitim amacıyla Başika’ya gitmesi nedeniyle Irak’ın başkenti Bağdat’ta Türkiye’den gelen mallara ambargo uygulandı.
Reuters'ın enerji yetkililerine dayandırdığı habere göre; İran'dan teknik nedenlerle gaz akışı dün kısa bir süre azaldı.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ürettikleri doğalgazı Türkiye'ye satmak için Ankara ile görüşmekte olduklarını bildird
Rusya ilk defa denizaltından fırlatılan bir füzeyle Suriye'deki hedefleri vurduklarını açıkladı
ABD İstanbul Başkansolosluğu yaptığı açıklamada güvenlik tehdidi gereği, Çarşamba günü hizmet vermeyeceklerini duyurdu.
BM Güvenlik Konseyi dönem başkanı Power, Türkiye'nin Musul'da askeri varlığı ile ilgili açıklama yaptı.
Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Matvienko; Rusya, Suriye ile sınırını kapatması için Türkiye'ye yardım etmeye hazır' açıklamasında bulundu.
Almanya'daki kayıtlı sığınmacı sayısının resmi rakamlara göre 1 milyonu bulduğu bildirildi.
Türkiye-Suriye sınır bölgesinde 24 Kasım tarihinde vurulan Su-24 bombardıman uçağı kara kutusu Rusya lideri Vladimir Putin’in makamına getirildi. Uçağın kayıt cihazına dokunan Putin, �
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Flemingi, 'Ürdün sınırında mahsur kalan 12 bin Suriye sığınmacının durumundan son derece endişe duyuyoruz' dedi.
Daha önce İstanbul’un Kadıköy ilçesinde ‘yumurta kartonu’ yapılmak üzere kağıt hurdacılarına satılan Zaman’ın şimdi de Ataşehir’de hiç açılmamış şeffaf ambalajlarla kağıt h
Uluslararası Af Örgütü yayınladığı bir raporla terör örgütü IŞİD’in elinde hangi ülkelerin silahlarının bulunduğunu açıkladı.